spot_imgspot_img
spot_img

Wellness a levegőben

-

Article Top Ad (AdSense)

A VistaJet népszerűsíti a wellnesst, és összekapcsolja az ősi és modern gyakorlatok eredeti forrásával szerte a világon.

  • A VistaJet továbbra is úttörő szerepet tölt be a szolgáltatásban egy egyedülálló fedélzeti wellness programmal, amelynek célja a jet lag csökkentése és az utasok élénkítése;
  • Hozzáférés számos wellness célponthoz a VistaJets Private World segítségével, kirándulásokkal négy kontinensen és több mint 20 területen;
  • Ritka és exkluzív privát foglalkozások a világ legelismertebb hagyományainak és gyakorlatainak ősi mestereivel, valamint a világ vezető magánorvosi szakértőivel és a legmodernebb technológiai kezelésekkel.

2004-es alapítása óta a VistaJet, az első és egyetlen globális üzleti repülési vállalat azzal tűnt ki, hogy különféle módokat tárt fel a magánrepülés egyszerűvé és hatékonnyá tételére. A VistaJet Wellness Program bevezetésével a VistaJet nem kevésbé lenyűgöző módon feszegeti a 40 000 láb magasságban lehetséges határokat.

A VistaJet új kínálata a potenciálisan fárasztó élményből energizáló repülést változtat azáltal, hogy beépíti a fedélzeti wellness létesítményeket és szolgáltatásokat, és olyan úti célokra hajózik, ahol a jó közérzet elsődleges szempont. Válaszul a tagok keresletére és a globális trendekre az élet nagyobb értelme, hosszú élettartama és hatásosabb élményei érdekében, a VistaJet szakértői egy változatos, globális wellness-portfóliót állítottak össze, amely minden tagnak egyedi szempontjaihoz és igényeihez szabott megoldást kínál – legyen szó akár versenysportolókról, akik gyorsabb regenerációra vágynak, üzletemberek, akik nagyobb tisztánlátásra, koncentrációra és kikapcsolódásra vágynak, vagy családok, akik személyes és lelki kapcsolatukat szeretnék bővíteni, vagy új utakat fedezni fel egy jobb élethez.

Vezető wellness- és hosszú élettartamú márkákkal együttműködve a VistaJet folytatja innovatív útját, hogy tagjainak jobb repülési és életviteli módot biztosítson.

„Jobban repülni azt jelenti, hogy jobban élünk, és a magánrepülés előnye nem korlátozódhat csak a repülés sebességére. A kiválóságra való törekvésünk során minden lehetőséget feltérképeztünk, hogy fizikai és szellemi értéket biztosítsunk a velünk repülő embereknek. Erőforrásainkkal, tudásunkkal és hálózatunkkal tudjuk legjobban támogatni tagjainkat, különösen azokat, akik sok időt töltenek a levegőben. Ha a repülés az Ön életének vagy üzleti rutinjának része, akkor biztosak akarunk lenni abban, hogy ez egy olyan pillanat, amely hozzáadott értéket jelent. Ezért fejlesztettük ki a Wellness World programot.” – Matteo Atti, a VistaJet marketing igazgatója.

Wellness program, amely négy kontinenst és több mint 20 tudományágat ölel fel Az egészséges életre és a várható élettartam meghosszabbítására való törekvés egyidős az emberiséggel, de a wellness-ipar az elmúlt években fenomenális növekedést produkált: a McKinsey & Company több mint 1500 milliárd dollárra becsüli a globális wellness-piac értékét. A VistaJet hallgat a tagjaira, és globális infrastruktúrájának és hálózatának köszönhetően speciális wellness-megoldásokat dolgozott ki a levegőben és a világ különböző desztinációiban, amelyeket az utasok szívesen fogadnak a társaság ezüst és piros repülőgépein.

Wellness a fedélzeten: repülés előtt, alatt és után

A repülés hatással van a testre és az elmére, és azok számára, akik hetente többször repülnek, az időeltolódás hatással lehet a mindennapi életre és az üzleti tevékenységre való összpontosításra.

A VistaJet a repülés előtti, utáni és repülés közbeni wellness szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy a tagok a legjobb állapotban érjék el úticéljukat:

• Repülés előtt: Kérjen tanácsot a VistaJet dietetikusától, hogy mit érdemes enni a repülés előtt és alatt. Rendeljen az Önre és a közelgő küldetésére szabott fedélzeti étkezést.

• Repülés közben: az új Global 7500-as repülőgép ergonomikus üléseiből, amelyek támogatják a testtartást, a meditációs és légzési alkalmazásokat, a megújulást, pihenést és relaxációt szolgáló wellness menüket, valamint a fedélzeten felszolgált vezető wellness márkák termékeit, köztük a Guerlain Orchidée Imperial kollekcióját és a JING teákat.

• Repülés után: wellness útmutató, amelyet dr. Jordan Shlain és csapata a Private Medicalnál tippeket, gyakorlatokat és utasításokat kínál a repülés utáni optimális közérzet érdekében. Destination wellness: a biohacker kezelésektől a privát imaórákig egy tibeti mesterrel A VistaJet tagjai mostantól már a kezdetektől hozzá férhetnek a wellness gyakorlatokhoz, és élvezhetik az exkluzív Private World partnerajánlatokat a világ vezető intézményeivel, márkáival és szakértőivel a valóban globális wellness élmény érdekében.

A VistaJet mindenkinek kínál valamit, aki javítani akar egészségén és közérzetén. Hogy inspirálja Önt az élet leghihetetlenebb kalandjainak és felfedezéseinek megtapasztalására, a VistaJet egy sor Private World Wellness ajánlást kínál:

• Nepál és Bhután Pelorusszal – 21 napos spirituális expedíció a buddhizmus szívébe, imaórákkal, helikopteres utazással az Everest alaptáborába túrázás céljából, kolostorlátogatással és hagyományos szertartásokkal a test egészségéért.

• Sacred Valley, Peru a The Luminaire-rel – Ismerkedjen meg a helyi sámánokkal, akik gyógynövényekkel foglalkoznak, szívják magukba az ősi föld energiáját, mindezt az Andok-felföldön lévő kastélya elzártságában. Intellektuális növekedés, önmagunk helyreállítása, lélekben és testben.

• USA és Mexikó az Abercrombie & Kent-tel – lélekemelő kalandokhoz a vadonban, fiatalító rituálékkal és gyakorlatokkal kombinálva, amelyek újra összekötik a földdel és önmagaddal. Tapasztalja meg az USA és Mexikó lélekenergiáját, mint még soha.

• Svájc a Clinique Nascens-szel – kizárólagosan kifejlesztett kezelések és repülés utáni elvonulások a test és a lélek megfiatalítására. Vezető orvosi campus innovációs központtal.

• Ibiza Six Senses Rosebar-val – biohacker visszavonulás, amely növeli az élettartamot azáltal, hogy elősegíti a sejtműködést és a gyógyulást. A test igényeihez szabott kezelések.

• Costa Rica az Auberge Hacienda AltaGracia & The Wellnel – a kék gyógyító agyaggal végzett helyi rituáléktól a finom bioételekig több mint 20 000 négyzetméteres wellnessrészlegen. Igazi magánélet, luxus és kényelem.

• Svédország a The Luminaire-rel – kényeztesse magát természetes méregtelenítéssel és hidegvizes terápiákkal, amelyeket Wim Hoff szakértői vezetnek, hogy revitalizálja sejtjeit és növelje állóképességét.

• Maldív-szigetek Joali Beinggel – a világ egyetlen wellness-szigetén megismerheti a Joali Being négy pillérét: az elmét, a bőrt, a mikrobiomát és az energiát.Globális kínálatával, a maga nemében elsőként, a VistaJet továbbra is vezető szerepet tölt be tagjai számára a kreatív szolgáltatásminőség terén világszerte.

„Amikor madártávlatból szemléli a dolgokat, új lehetőségeket, új ötleteket fedez fel, jelen esetben pedig új utakat és gyakorlatokat, amelyek hozzáadott értéket adnak az élethez. Arról van szó, hogy át kell alakítani az utat a világban – mert mi értelme beutazni a világot, ha nem azért, hogy kiszélesedjen” – teszi hozzá Matteo Atti, a VistaJet marketing igazgatója.

A VistaJet azon utazik, hogy a levegőben töltött időt olyasmivé alakítsa, amit élvezetet nyújt. A magánétkezéstől a wellnessig a VistaJet továbbra is úttörő szerepet tölt be a repülés és az élet jobb módja között.  Tudjon meg többet a wellness programról a vistajet.com/wellness oldalon

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!