spot_imgspot_img
spot_img

Ezért kell a hialuronsav 40 felett

-

Article Top Ad (AdSense)

A negyven feletti bőrápolás elvileg nem sokban különbözik a 40 év alatti vagy bármely más kor alatti bőrápolástól. Néhány figyelemre méltó kivételtől eltekintve…

Mert tisztítani továbbra is kell az arcunkat, szóval sminklemosóra szükség van. Hidratálni szintén kell, így hidratáló krémre is szükség van, főleg olyanra, ami fényvédőt tartalmaz. Viszont az idő előrehaladtával bőrünkön egyre jobban látszanak az öregedés jelei, megjelennek az apró ráncok és bőrünk is egyre szárazabb lesz. Ezek teljesen természetes dolgok, mégis mindannyian szeretnénk, ha bőrünk minél tovább szép és egészséges lenne.

És itt bonyolódnak a dolgok. A drogériában tett kirándulások során szó szerint szérumok, krémek és olajok teljes tárházával találkozhatunk. A címkék szerint sok termék igen csábító tulajdonságokkal rendelkezik, de ha elkezdünk hinni nekik, a pénztárcánk nagyon meg fogja érezni, mert egy kisebb vagyont lehetne elkölteni a jobbnál jobb kozmetikai termékekre.

Viszont, a nagyszerű öregedésgátló bőrápolási rutin kulcsa, megismerjük a leghatékonyabb összetevőket, és csak olyan termékeket választunk, amelyek a legmagasabb arányban tartalmazzák ezeket. Az összes olyan szérum, amely tele van jól hangzó adalékanyagokkal, jó érzetet kelthet vagy kellemes illatú lehet a bőrünkön, de lehet, hogy túl magas árat kellene fizetni egy olyan kozmetikumért, ami egyébként nem változtat bőrünk állagán.

A hialuronsav a bőrápoló összetevők egyik legizgalmasabb hatóanyaga, amely bizonyos tulajdonságainak köszönhetően remekel az öregedésgátlásban.

Mi az a hialuronsav?

A hialuronsav egy természetes módon megtalálható szénhidrát az emberi szervezetben. Az összes szövetben jelen van, de bejutattása után néhány nappal lebomlik. Elsődleges feladata a nedvesség biztosítása, a vízmegkötés és az izületek síkosítása.

Az életkor előrehaladtával bőrünkben csökken a hialuronsav szint, ami vízhiányos bőrhöz és ráncokhoz vezet. Egy kiváló minőségű hialuronsav szérummal természetesen tudjuk pótolni a nedvességet és csökkenteni az öregedés látható jeleit.

A hialuronsav áldásos tulajdonságai

Hidratálja bőrünket, nedvesen tartja az izületeket, fokozza az immunválaszt, karbantartja a hámsejtjeket, elősegíti a sebek gyógyulását, és a kor előrehaladtával egyre szárazabb szemünk nedvességtartalmát is képes helyreállítani.

A hialuronsav egyedülálló képessége, hogy súlyának 1000-szeresét képes megtartani a vízben. Egy igazi nedvesítőszer, magához vonzza a nedvességet és megtartja a bőrben. Így segít abban, hogy bőrünk teltebb és fiatalosabb megjelenésű legyen. A hidratáltabb környezet megteremtésével segíti a bőr azon képességét, hogy természetes módon helyreállítsa és regenerálja a sérült bőrsejteket. És mivel a hialuronsav segít a bőrnek hidratáltabbnak maradni, megakadályozza a túlzott zsírtermelést és a pattanások kialakulását is. Röviden szólva: a hialuron egy varázslatos összetevő, amely képes hidratálni a kiszáradt bőrt, és kordában tartani az olajtermelést, így megelőzve a pattanásokat.

Ha tehát szeretnénk jobbá tenni bőrápolási rutinunkat, akkor a hialuronsav mindenképpen szerepeljen a listán. Bőrünk nagyon hálás lesz érte és üdén fog ragyogni.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!