spot_imgspot_img
spot_img

Kinek mit hoz a Vízöntő Hava

-

Article Top Ad (AdSense)

A bak időszakának vége szakadt. Arra késztet mindenkit a vízöntő, hogy ürítsük ki a poharunkat, megszabadulva a régitől. Öntsük ki a már felesleges dolgokat, és frissességgel, erőteljességgel, és új célokkal ruházzuk fel az életünket. Ebben az időszakban tetőzik a tél, a metsző hideg tisztítása, a szél, mely kifújja a múltat és mindeközben hosszabbodnak a napos órák, elhozva számunkra a jövő ígéreteit. A vízöntő jelképezi az elemek kapcsolatát, mely ered az égből s földbe száll, ezzel lehetőséget ad arra, hogy megteremtsük a saját új világunkat.

Fotó: Pixabay

Engedjük el magunkat

A vízöntő időszaka mindenki számára tökéletes energetikai támogatást nyújt arra, hogy választ kapjon a saját kérdéseire. Sztereotípiákon, berögződéseken túllépve megélhetjük a szabadság érzését. Ennek köszönhetően lehet most a legnagyobb változásokat létrehozni, akár lelki, akár fizikai vonatkozásban. Egyszerűen érezzük az erőt ahhoz, hogy kipróbáljunk olyan dolgokat, amiket eddig elodáztunk, vagy éppen nem volt hozzá megfelelő bátorságunk vagy erőnk.

Tipikusan a kísérletezés ideje. A hölgyek új hajszínt, új köröm színt, sőt még új eddig nem hordott ruhákat is kipróbálnak. A férfiak elkezdenek olyan hobbikkal foglalkozni, amik eddig csak a vágyaikban szerepeltek. Rengeteg ötlet merül fel az emberekben, amit csakis ebben az időszakban képesek realizálni, mivel most van rá erejük. Rendkívül hasznos időszak mindenki számára, aki bármiféle változtatáson törte a fejét már évek óta. Furcsa módon ilyenkor az elfogadás is sokkal simulékonyabb, ez által tényleg kivitelezhető a legextrémebb ötlet és a legnehezebben megvalósítható elképzelés.

Fotó: Pixabay

A vízöntő

A vízöntők tipikus ismérve a „furcsa figura”. Leginkább eltér a többi jegytől, mivel rendkívüli módon szabadságszerető, és nem szab neki gátat semmi. Csak úgy „elcsordogál” minden mellett. Az önmagukba táplált hitük teljesen rendíthetetlen, és nem hallgatnak senkire. Teljességgel objektívek, és így is viselkednek, kommunikálnak. Ennek köszönhetően rengeteg dolgot meg lehet velük beszélni. Szinte késztetést érzünk arra, hogy nekik „ezt” el kell mondanunk. Az vízöntőket ebben az időszakban a harmónia, az elfogadás, és a nyitottság jellemzi, ami általában nehezükre esik.

Fotó: Pixabay

Egy teljességgel szabad, könnyed, levegős jegy. Mozgékonyságra, könnyedségre, és ez által fenszínességre vágyik. A vízöntők persze tipikusan nagy újítók. Kísérleteznek, próbálkoznak, és minduntalan egyedi megoldásokra törekszenek. A jegy szülöttei könnyen felismerhetőek, hiszen már külsőségeikben is mások az átlagnál. Egyéniségük, gondolataik, érdeklődési körük inkább az elvont dolgok felé sodorja őket. Tipikusan csak a szilárd, és a légnemű elemek között lavíroznak. Érzelmi térületen nehézkesen mozdulnak, de most kifejezetten sarkallja őket az az időszak. Most jött el az idő a számukra, hogy ledöntsék a saját korlátaikat.

Fotó: Pixabay

Négy csillagjegy, akiknek ez különösen sikeres időszak

Nyilas, Vízöntő, Halak, Mérleg. Ezek a jegyek különösen érzékenyek a vízöntő havának energiáira. A Nyilas végre felkészülhet az elfogadásra, ki tudja mutatni saját belső érzéseit, gondolatait. Óriási lehetőség számára, hogy a felszínes érzékelést túllépve, megérezze mások közelségének fontosságát. A Vízöntő érzi leginkább elemében magát. Késztetést érezhet arra, hogy elfogadjon, szeressen, és ki tudja mutatni az eddig palástolt érzéseit. Sokkal nyitottabb lesz mások érzéseire, gondolataira, mely kapcsolataiban is pozitív változásokat tud generálni. A Halak általánosan harmónikus érzelemvilággal rendelkeznek, de csak a felszínen. Ezek az érzések számukra a vízöntő havában mélyebb értelmet nyernek, és a kötődéseik szorosabbra fűződhetnek. Nagy lehetőség számukra az önismeret fejlesztése, és rádöbbenhetnek arra, mi lehet számukra a boldogsághoz vezető út. Ezzel együtt viszont nem a legideálisabb időszak a számukra, leginkább átlépnének rajta. Mérleg -számukra az elmúlt néhány hónap roppant nehéz volt. Itt a lehetőség, hogy minden pozitív irányba forduljon. Most tanulnak a múlt hibáiból, és mérlegre téve azokat, harmóniát építhetnek fel. Lehetőséget kapnak arra, hogy személyiségük óriási fejlődésen menjen keresztül.

Fotó: Pixabay

A jegyek, akik óriási szerencsére számíthatnak a vízöntő havában: Nyilas, Mérleg, Vízöntő

A jegyek, akik univerzális áldásra számíthatnak a vízöntő havában: Vízöntő, Szűz, Bak

Akár melyik jegy szülöttei is vagyunk, mindannyiunkban benne van kisebb nagyobb mértékben az égi jelek összessége. A Vízöntő mindenki számára a lehetőségek, a változás, és a változtatás időszaka!

Bak hava – a végtelen lehetőség

Nyilas – a Szent András hava, Karácsony hava

 

 

 

 

 

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!