spot_imgspot_img
spot_img

Végre lehullt az első zacskó: Papp Szabi rejtőzött alatta!

-

Article Top Ad (AdSense)

Pénteken 22:00 órakor debütált a Comedy Centralon a nagysikerű Family Guy 19. szezonja, amelynek apropóján a humorcsatorna egy különleges, tízhetes játékkal készült a nézői számára. A hétvége találgatással telt a Comedy Central Facebook-oldalán és alig várták a rajongók, hogy végre kiderüljön, vajon melyik híresség dalolt a zacskó alatt? Most végre lehull a titokról a lepel: Papp Szabi énekelte az ikonikus sorozat főcímdalát elsőként a „Zacskós Énekesben”.

„Elképesztően mókás élmény volt a forgatás, bízom benne, hogy a nézők is átélik azt a jókedvet, amit mi is a videó készítése közben. Papírzacskóval a fejemen tátogni a híres animációs sorozat főcímdalára igazán nem volt mindennapi impulzus. Az ötlet maga szuperjó, őrült és kellőképpen szórakoztató, ami teljesen passzol mind a Family Guy, mint a Comedy Central szellemiségéhez. Óriási megtiszteltetés, hogy részt vehettem a Zacskós Énekes játékban! – mondta el a Supernem zenekar énekese és gitárosa.

Érdemes lesz a Comedy Central Facebook-oldalát továbbra is követni, hiszen Szabi után további, hazai kedvelt zenészek és színészek adják majd elő az animációs sorozat fülbemászó főcímzenéjének magyar verzióját. Péntekenként érkeznek az újabb részek, hogy egész hétvégén lehessen lázasan találgatni, hogy vajon ki dalol a zacskó alatt?

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!