spot_imgspot_img
spot_img

Újra nyit a közösségi iroda a Westendben

-

Article Top Ad (AdSense)

Új közösségi irodával gazdagodik a főváros. A központi elhelyezkedésű Westend első emeletén nyílik újra a Workplace&ArtSpot.

A kávézóval kiegészülő helyszínnek két funkciója lesz, a nyugodt munkakörülmények mellett teret kíván adni fiatal magyar művészeknek is, hogy bemutathassák alkotásaikat. Az inspiráló és technikailag is jól felszerelt irodát a Westend applikációból letölthető kuponokkal ingyenesen lehet már használni. Tizenhárom munkaállomáson egyszerre harminchatan férnek el benne.

Gyere, dolgozz a Westendben!

Ez most véletlenül sem egy álláshirdetés, hanem egy jó lehetőség mindazoknak, akik szeretnének kitörni a home office elszigeteltségéből, vagy éppen az otthoni helyett nyugodtabb munkakörülményekre vágynak. Egy inspiráló környezet, ahova be lehet ülni tanulni, vagy megválaszolni néhány e-mailt, elkészteni egy prezentációt vagy egy ajánlatot, kihasználni az időt vonatindulásig.

Fotó: facebook.com/westendshoppingcenter

Újabb közösségi irodával bővült tehát a főváros. A Workplace&ArtSpotnak már volt előzménye a Westendben, de most megújult koncepcióval és másik helyszínen várják az érdeklődőket. A HRKomm Award 2021-es különdíjas projektje a Tetőkert szabadtéri környezetéből beköltözött az épületbe és saját sarkot kapott az első emeleten, ahonnan pazar kilátás nyílik a Váci útra, elérhető közelségben vannak az üzletek, lehet ebédelni és kávézni, ugyanakkor megkapjuk a munkához szükséges nyugalmat is.

Minden technikai feltétel adott ahhoz, hogy hatékonyan lehessen dolgozni. Biztosítanak extra erős wifit, nyomtatási és szkennelési lehetőséget. Az iroda használóinak csak a saját laptopjukra és esetleg egy pendrive-ra lesz szükségük a nyomtatáshoz. Az irodát a Westend applikációból letölthető kuponnal lehet használni, amivel a szabad helyek bármelyikére le lehet ülni hétköznap és hétvégén is 9 és 19 óra között. Az irodatérben 13 munkaállomás és 36 ülőhely áll rendelkezésre.

A közösségi irodának még egy funkciója lesz, a munkaállomásoktól szinteltolással elkülönítve egy kávézó kap helyet, ami egyben kiállítótérként időről időre lehetőséget ad a fiatal magyar képzőművészeknek arra, hogy alkotásaikkal bemutatkozhassanak a nagyközönség előtt.

Fotó: facebook.com/westendshoppingcenter

Kényelmes, elmélyülésre alkalmas, ugyanakkor inspiráló helyszínt hoztunk létre mindazoknak, akiknek a Westend sokoldalúságából épp az alkalmi munkahely funkcióra van szükségük. Budapest szívében vagyunk, naponta többezren fordulnak meg nálunk, és mi igyekszünk egyre több mindent egy helyen kínálni a látogatóinknak. Nem titkolt célunk, hogy város legyünk a városban, a vásárlástól a szórakozáson át a sportolásig, étkezésig mindent el lehessen nálunk intézni. Most már „munkahelyünk” is van, ahova bárki beülhet a laptopjával, hogy egy jól felszerelt és kreativitásra ösztönző környezetben végezhesse a munkáját, lazításként pedig válogathasson a Westend kínálta sokszínű lehetőségek közül” – mondta Pőcze Judit, a Westend marketingigazgatója.

Magatartásorvoslás a munkahelyen – Interjú Kasek Rolanddal

Hibrid munkavégzésre tervezve

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!