spot_imgspot_img
spot_img

Tények Victoria Beckham fényűző és izgalmas életéből

-

Article Top Ad (AdSense)

Victoria Adams, Posh Spice, Victoria Beckham. A világhíres Spice Girls tagjaként kezdte, majd létrehozta saját divatbirodalmát – mindezt egy mesebeli szerelmi történettel átszőve. Íme Victoria Beckham…

Victoria Beckhamet mindenki a híres futballsztár, David Beckham másik feleként ismeri. Családjuk jelenleg a szórakoztatóipar leghíresebb familiája közé tartozik. Az ikonikus Spice Girls tagjaként hatalmas karriert futott be, jóval azelőtt, hogy a szintén világhíres labdarúgóval házasságot kötött volna. Élete egyszerre fényűző és érdekes.

Victoria Beckham gazdag családban nőtt fel. Apja, Anthony William Adams elektronikai mérnök, anyja, Jacqueline Doreen biztosítási ügyintéző és fodrász volt. Bár a család rendkívül tehetős volt, Victoria nem szerette, ha ez alapján ítélik meg. Ahogy azt sem, ha apja Rolls Royce-szal ment érte az iskolába vagy ha Vickynek hívták. Ekkor kezdte el használni a „Posh” nevet, amely egy régi angol kifejezés a luxusra.

A film, ami mindent elindított

Valószínűleg Victoria édesanyjának köszönhető az éneklés iránti érdeklődése. Mindössze nyolcéves volt, amikor anyja elvitte őt és nővéreit a Hírnév című filmre, amelyet látva elhatározta, hogy egyszer ő is híres lesz. Minden vágya volt, hogy olyan nagyszerű énekes és táncos legyen, mint az Irene Cara által életre keltett Coco. Mielőtt az ikonikus Spice Girls lánycsapat tagja lett volna, a Persuasion nevű együttes tagja volt. A csapat három lányból és két fiúból állt, és többnyire kocsmákban énekeltek. Ekkoriban látott meg egy apróhirdetést, amelyben az állt, hogy táncolni és énekelni tudó 18 és 23 év közötti fiatalokat keresnek. Elment a meghallgatásra, és ahogy a híres mondás tartja, a többi már történelem.

Spice Girls

victoria beckham
Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Emma Bunton és Victoria Beckham. Fotó: flickr.com

Miután jelentkezett a The Stage hirdetésére, Emma Buntonnal, Melanie Brownnal, Melanie Chisholmmal és Geri Halliwell-lel őt is beválasztották a lánycsapatba. 1996-ban megalakult a Spice Girls. Debütáló kislemezük, a Wannabe azonnal megszerezte a listák első helyét. Melanie Brown kivételével az együttes másik négy tagja már korábban is ismerte egymást: Emma Bunton egy darabban játszott Beckhammel, amikor még gyerekek voltak, Victoria és Geri Halliwell együtt szerepeltek a Tank Girl című filmben, Melanie Chisholm pedig a szomszéd iskolába járt.

Szerelem első látásra

victoria beckham
Fotó: flickr.com

1997-ben David Beckham, aki akkor a Manchester Unitedben futballozott, eldöntötte, hogy találkoznia kell az addigra már híres Victoriával. A találkozóra végül még abban az évben egy jótékonysági focimeccsen került sor. A pár két évvel később házasodott össze az írországi Luttrellstown kastélyban. A pletykák szerint a fogadáson csak a Spice Girls dalai csendültek fel egy zenekar előadásában. Saját elmondása szerint Victoria meglepődött, amikor egy Spice Girls turné során rájött, hogy első gyermekével várandós, mivel policisztás petefészek-szindrómában szenvedett. Victoria és David első gyermeke 1999. márciusában született meg, és a Brooklyn nevet kapta. Őt követte Romeo, Cruz és Harper Seven.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés

Irány a divat

Victoria Beckham irigylésre méltó múlttal rendelkezik a divatiparban, bejárta a legrangosabb kifutókat, és arca volt olyan nagy márkának, mint a Dolce&Gabbana és a Marc Jacobs. A Spice Girlstől és szólóénekesi karrierje után tehát a divatvilágot is meghódította, annak ellenére, hogy egykor a legrosszabbul öltözött hírességnek nevezték. Saját divatmárkájával azóta ő az egyik legnagyobb divatikon. Victoria Beckham egy globális divatbirodalmat hozott létre, olyan csúcskategóriás termékekkel, amelyekre minden nő vágyik: ruhák, kézitáskák, farmerek, napszemüvegek, sportruházat és cipők.

 

 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!