spot_imgspot_img
spot_img

Sztárok, akik az interneten találták meg a szerelmet

-

Article Top Ad (AdSense)

Sokan próbálnak rátalálni a szerelemre, és ha nem megy az ismerkedés a valós életben, bátran regisztrálnak valamelyik internetes társkeresőn, vagy körülnéznek az ismerősök ismerősei között, hátha megtetszik nekik valaki. A közismert emberek sem szégyellik, hogy gyakran ezt a módját válaszják a párkeresésnek.

Karda Bea énekesnő

Az énekesnő, amikor először regisztrált egy társkeresőre, nem akarta felfedni a kilétét. Félt tőle, hogy csak az ismertsége miatt akar majd vele valaki megismerkedni. Barna parókás, napszemüveges képpel vágott bele, senki sem sejthette, hogy őt rejti a fotó. Később elmesélte, hogy főleg fiatalabb férfiak szerettek volna vele megismerkedni, de egyetlenegy randit sem vállalt be. Egy 8 és fél évvel fiatalabb férfi olyan kitartóan udvarolt neki, hogy néhány levélváltás után találkozott vele. Laci nem riadt el attól, hogy valójában  az  Beát rejtette a paróka. Több szakítás és kibékülés után a végül feleségül vette, és azóta is boldogan élnek, igaz nem  folyamatosan egy fedél alatt.

Forgács Gábor humorista

Forrás:MTI 
Forgács Gábor színész, humorista, szinkronszínész  az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. 
MTVA Fotó: Zih Zsolt

A  humoristát a lánya 12 évvel  ezelőtt beszélte rá, hogy regisztráljon egy társkeresőn, hisz ő is ott talált rá a férjére, így tényleg jó tapasztalatokkal rendelkezett. A férfi itt látta meg a nála 10 évvel fiatalabb Ildikót, akinek a szemei annyira megbabonázták, hogy nem is akart már másokkal megismerkedni. Ám nem vezetett egyszerű út a nő szívéhez, hisz folyamatosan kikosarazta a kegyeiért küzdő humoristát. A kitartó udvarlás végül meghozta a gyümölcsét, azóta is egy pár alkotnak.

Kasza Tibor

Nem internetes társkeresőn keresztül, de a világhálón találta meg élete szerelmét Kasza Tibor is. Darai Andreát egy közös ismerősük oldalán látta meg, és annyira megtetszett neki a lány, hogy írt neki. Fél évig csak leveleztek, utána találkoztak először személyesen,  addigra pedig már jól megismerték egymást. Az énekes-műsorvezető négy évvel később, ország-világ előtt kérte meg a lány kezét, A Nagy Duett élő adásában ereszkedett térdre előtte és tette fel a kérdést, hogy hozzá megy-e feleségül. Az esküvőt már nem osztották meg a nyilvánossággal, 2017-ben titokban házasodtak össze a Grand Canyonnál. Egy évvel később, novemberben megszületett a kislányuk, Lora Bella.

Hajdú Péter

Forrás: LifeTv

Hajdú Péter is ismerkedett már az interneten, igaz ebből a kapcsolatból a kezdeti vonzalom ellenére sem nem lett hosszan tartó szerelem. A fiatal nő lájkolta Hajdú egyik fényképét, a műsorvezető ekkor felfigyelt a szépségére, és ráírt a közösségi oldalon. Hosszas levelezés után elhívta a nála 18 évvel fiatalabb Annát vacsorázni, majd öt szerelmes hónap következett, ami után véget ért a kapcsolatuk. Szakítottak, Péter sms-ben vett búcsút Annától.

 Palotás Petra, az RTL Klub egykori műsorvezetője

Palotás Petra és férje, Mirkó egy a német is társkereső oldalon találtak egymásra 2006-ban, ahová Petra kíváncsiságból regisztrált. Itt fogta meg a férfi mosolya, aki nem társat, hanem túrapartnert keresett, igaz azt is leírta, milyennek képzeli el az ideális nőt. Petra magára ismert, és az őket elválasztó 1300 km sem volt akadály, elutazott hozzá Hamburgba. A találkozás olyan jól sikerült, hogy két év távkapcsolat után kiköltözött, 2009-ben kislányuk született, majd 2014-ben összeházasodtak.

Völgyi Zsuzsi

Az énekesnő komoly kapcsolatra, családra vágyott, amikor regisztrált egy társkereső oldalra. Több férfivel levelezett, gyermeke apját kereste mindegyikben. Egyszer csak megpillantotta Gábort, akivel 15 évvel korábban randizott, ám a férfi akkor az első találkozó után eltűnt az életéből. Kiderült, hogy besorozták katonának, és  ezért nem jelentkezett többet.  Második egymásra találásuk után 3 héttel kitűzték az esküvőjük időpontját és 2015 augusztus 1-jén összeházasodtak. Hét hónappal később megszületett a kislányuk, Glória. Házasságuk az idén tavasszal válságba került, nem élte túl az évek óta tartó építkezést. Zsuzsi elköltözött otthonról a kislányukkal, Glóriával.

Szeretnél még sikeres internetes társkeresésről olvasni? Itt megteheted!

Varázslatos Tinder-sikersztorik, amiktől újra hinni fogsz az igaz szerelemben

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!