spot_imgspot_img
spot_img

Szórakoztató filmek az Oscar-díjas Emma Stone főszereplésével

-

Article Top Ad (AdSense)

Emma Stone karrierje szárnyal, igazi A-listás színésznővé nőtte ki magát az utóbbi 15 évben. 2016-ban megkapta a hőn áhított arany szobrocskát is, a Kaliforniai Álom szinte minden jelentős elismerést bezsebelt. A színésznő ma ünnepli 33. születésnapját, ennek alkalmából összegyűjtöttük néhány szórakoztató alakítását. 

Őrült, dilis szerelem

Steve Carell és Ryan Gosling filmjében Stone a közös kapocs, még akkor is, ha kiléte a film nagy részében rejtélyes. A színésznő erőt és magabiztosságot sugároz Hannah szerepében. Elutasítja a nőcsábász Jacobot, aki nagyon nincs ehhez hozzászokva. A film fő szála Carell újra férfivá varázsolása Gosling által, Emma Stone előbbi lányaként csatlakozik a sztorihoz.

Jacob és Hannah egy”véletlen” folytán kapcsolatba kezdenek, Hannah apja természetesen ezt megtudja, és megtiltja lányának, hogy találkozzon vele. Valószínűleg sok apa ezt tenné a helyébe. A bökkenő az, hogy végül Jacob beleszeret Hannahba, és kész megváltoztatni a nőkhöz való viszonyulását miatta. Vicces, bonyodalmakkal és szuper alakításokkal teli vígjáték, tökéletes kikapcsolódás egy vasárnap estén. És nem utolsósorban Ryan Gosling „photoshoppolt” felsőteste is felbukkan a jelenetek között!

Zombieland

Az amerikai horror-vígjátékban a világot elárasztották a zombik, az emberiség pedig felkerült a legveszélyeztetettebb fajok listájára. A műfaj és Stone kedvelőinek tetszeni fog a színésznő ebben a szerepben, aki tökéletesen alakítja Wichitát, Little Rock nővérét (Abigail Breslin) és Columbus (Jesse Eisenberg) szerelmét.

Wichita nagyon óvja testvérét, bár Little Rock aligha az a kedves kis ártatlan 12 éves, akinek sokan feltételezik. Ő és Wichita jól begyakorolt ​​szélhámosok, akik ellopják a Columbus és Tallahassee (Woody Harrelson) fegyvereit és autójukat, mielőtt végül túszul ejtik őket, és a túlélés jegyében fegyverszünetet kötnek. Magától érthetődő, hogy végül azon kevesek egyike lesz, akik túlélik a zombiapokalipszist, de előtte kalandos utat jár be a többi szereplővel együtt. Félelmetes és szorult helyzetek komikummal kiegészítve.

Könnyű nőcske

Ebben a 80-as évekbeli tinifilmeket megidéző alkotásban Stone Olive Penderghast, egy népszerűtlen, láthatatlan gimis lányt alakít, aki úgy tesz, mintha elveszítené a szüzességét egy meleg osztálytársával egy bulin, hogy segítsen elterelni a gyanút a fiú homoszexualitásáról.

A hír közben futótűzként terjed az iskolában, és egyre több ember használja ki Olive jóindulatát ebben az ügyben. Ahelyett, hogy tisztázná a zűrzavart, Olive úgy dönt, hogy felkarolja újdonsült hírnevét, és skarlátbetűvel jelöli meg magát – egy piros A betűt tesz a ruháira. Végül mint mindig, kiderül az igazság és az őszinteség fontosságának tanulsága.

Stone-nak ez volt az első főszerepe egy filmben, és a lehető legtöbbet hozza ki a lehetőségből, olyan nyerő teljesítményt nyújt, amely egyensúlyba hozza fiatalos ártatlanságát bimbózó szexualitásával, miközben Penn Badgley-vel romantikázik és megküzd a gimi ügyeletes gonoszával (Amanda Bynes). Könnyed tinivígjáték, amiből már következtethetünk Stone kivételes tehetségére.

Kaliforniai Álom

Elképesztő vita volt a 2016-os Oscar átadás körül: sokan nehezményezték, hogy a Kaliforniai Álom zsebelte be a legjobb rendező és a legjobb női főszereplő szobrát is a oldfény helyett, de a kritikusok nagyrésze szerint megérdemelt volt a győzelem. Inspiráló, elrepít az álmaink világába és emlékeztet minket is régen elfeledett vágyainkra.

Stone elnyerte az Oscar-díjat káprázatos alakításáért, Miáért – a tágra nyílt szemű lány, aki csak abban reménykedik, hogy észreveszik és kitépik a homályból, és hogy végre sztár lehet. Ki mondja meg, mitől adnánk fel vagy nem adnánk fel, hogy megvalósítsuk ezt az álmot? Stone és Ryan Gosling az Őrült, dilis szerelemben megosztott kémiára építenek, és bár azon szurkolunk, hogy Mia és Seb összejöjjenek, végül nem azt a fajta happy endet kapjuk, amit gyakran látni a filmekben.

Források: Collider

5 jó film Jennifer Lopez főszereplésével

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!