5 jó film Jennifer Lopez főszereplésével

-

Jennifer Lopez bombaformában van, túl az ötvenen még mindig vadító. A világ legszebb nőjének is megválasztott Lopez nemcsak énekesnőként, hanem színésznőként is tündököl.

Néhány olyan filmjét gyűjtöttünk össze, amelyeket érdemes újra megnézned, vagy ha még nem láttad valamelyiket, pótold be! 

Ilyen a formám!

Ebben a könnyed kis vígjátékban nem a vágyott sorrendben történnek az események, hiszen a Zoe (Jennifer Lopez) egyedül vállal gyermeket, s csak utána talál rá a nagy szerelem.

Zoe elszánja magát a mesterséges megtermékenyítésre, mert fél, hogy kifut az időből. Szeretne anyuka lenni, s képes lenne egyedül is belevágni a gyereknevelésbe. Csak ezután a súlyos döntés után találkozik a jóképű Stannel (Alex O’Loughlin), akivel azonnal izzani kezd köztük a levegő.

Zoe az anyaság kapujában áll, ráadásul ikrekkel várandós, nem igazán az a tipikus randizós élethelyzet. Stan pedig belecsöppenve ebbe a szituációba, nemcsak a bimbódzó szerelem örömeit éli meg, hanem az apaság felelősségével is meg kell küzdenie. A szeretet és a szerelem minden nehézségen átsegíti a párt, ám azért nem mennek simán a dolgok.

Álommeló

Maya (Lopez) menedzser szeretne lenni, mert úgy érzi, hogy a szupermarketes munkájában már végre szintet kellene lépnie, de végzettségek hiányában nem mer magasabb pozíciót megpályázni. Barátai hamis profilt gyártanak neki, készítenek egy pofi önéletrajzot, amiben szinte egyetlen szó sem igaz.

Maya így bekerülhet egy menő vállalathoz, ahol szépségipari termékeket forgalmaznak. Végre bevetheti a tudását, tapasztalatát és kreativitását. Közben csak úgy dől a pénz, luxusholmik, hatalmas ház, ékszerek,kabátok hullanak az ölébe.

Új munkája egy egészen váratlan magánéletbeli változást is tartogat a számára. J. Lo  szerelmét a filmben a Szívek szállodájában ismertté vált Jess, azaz Milo Ventimiglia alakítja.

A szomszéd fiú

Az erotikus jelenetekben is bővelkedő thrillerben Lopez egy tanárt alakít, aki egy jóval fiatalabb fiúval, saját fiának egyik barátjával kezd szenvedélyes viszonyt. Elragadja a hév, és a sármos szomszéd sráccal (Ryan Guzman) egymásnak esnek. A tanárnő csak futó kalandnak véli a dolgot, egy botlásnak.

A fiú azonban megmámorosodik,  betegesen szerelmes lesz. Kegyetlen pszichológiai csatába kezd. Fanatikus szerelmével üldözi a tanárnőt, akinek az élete minden fronton kezd teljesen összeomlani…

Jennifer Lopez film
kép: port.hu

 

A Wall Street pillangói

J. Lo ebben a filmben leginkább csábító mozgását és profi tánctudását tudta megmutatni. Épp ezért nem is a történet miatt szerették sokan ezt a produkciót, sokkal inkább Jennifer Lopez varázsa miatt. A valós eseményeken alapuló sztori szerint Ramona (Lopez) New York egyik legmenőbb sztriptízbárjában dolgozik, ahol a Wall Street-i dúsgazdag bankárok naponta több százezer dollárt költenek el a szexi táncosokra.

A bár rengeteg pénzt termel, amiből  a táncoslányok csak keveset kapnak meg. Az ügyfelek egy része ráadásul megalázó módon bánik velük. Ezt elégeli meg a magabiztos és eltökélt Ramona, aki kitalálja egyik szárnyai alá vett pártfogoltjával, Destiny-vel (Constance Wu)  együtt, hogy egy saját maguk által kikevert, álmosságot és felejtést okozó, enyhe kábítószert kevernek a kiszemelt vendég italába. Ezek után megkaparintják a kidőlt gazdag urak  bankkártyáját, és  bőségesen túlszámlázva lehúzzák a bankszámlájukat. Tetteik érthető módon nem maradhatnak titokban.

Hölgyválasz

Nem tudtuk kihagyni ezt a bájosan naiv, kedves és nyugodt tempójú táncos filmet, többek közt a sármos Richard Gere miatt sem.

A romantikus filmekben a maguk negédes és néhol közhelyes mondanivalójukon túl van valami megnyugtató, mert azt üzenik, hogy a világban történnek szép és szerethető dolgok is, és néha teljesen váratlanul találnak meg minket olyan helyzetek, amik kiszínezik a szürkévé vált hétköznapokat. Így van ez a Hölgyválaszban is, ahol Richard Gere egy kiégett ügyvédet alakít, akinek már nincsenek örömforrásai. Hirtelen ötlettől vezérelve bemegy egy tánciskolába, mert megtetszik neki az ábrándozó Paulina (Lopez) az ablakban. A tánc és a csinos nő felpezsdíti a férfi életét.

Gere és Lopez karaktere finoman közeledik ugyan egymáshoz, de a férfi házas, és ahogy az a romantikus filmekben lenni szokott, akiknek együtt kell maradniuk, együtt maradnak.

Jennifer Lopez film
kép: jelenet a Hölgyválasz című filmből

Cikkeink hasonló témában:

4 izgalmas Kevin Costner-film

4 izgalmas Bradley Cooper-film, amit látnod kell

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!