Programajánló a hétvégére

-

Amennyiben a hét hátralevő részében finom falatokra, jó borokra és minőségi zenére vágysz, úgy az alábbi programok tökéletes kikapcsolódást fognak jelenti a számodra.

Borpiknik a Westend Tetőkerten augusztus 4-7.

„Fotó: Envato Elements”

A Westend Tetőkerten ismét megrendezésre kerül a Borpiknik. A négy napos programsorozat keretén belül nemcsak kiváló magyar és kézműves borokkal várják a látogatókat, hanem finom ételekben és koncertekben sem lesz hiány.

Helyszín: 1062 Budapest, Váci út 1-3

Sörpéntekek a Virág Benedek Ház udvarán augusztus 5-26.

„Fotó: Envato Elements”

Augusztus 5-26.-a között finom kézműves sörökkel és házi szörpökkel várnak a Hajnali Sörfőzők a tabáni Virág Benedek Ház kellemesen hűvös, árnyas udvarán. Minden pénteken 16 órától vátozatos programokkal, utánozhatatlan tabáni hangulattal várják az odalátogatókat.

Helyszín: 1011 Budapest, Döbrentei utca 9.

Hétvégi piknik brunchok a Crowne Plaza szálloda tetőkertjén augusztus 6-28.

„Fotó: Envato Elements”

A szálloda Cult éttermében nemcsak a hotel vendégeit, hanem a budapesti közönséget is várják augusztus minden hétvégéjén. Az étterem város felett elhelyezkedő tetőteraszán kerti partihoz illő hangulatban szolgálják fel a finomabbnál finomabb ételeket és italokat.

Helyszín: 1062 Budapest, Váci út 1-3

Chinatown Terasz 2022.

„Fotó: Envato Elements” .

Még augusztus végéig élvezhetjük Budapest ázsiai street food éjszakai piacát, mely naponta 17-23 óra között várja a keleti ízek kedvelőit. A már ismert fogások mellett, olyan finomságokat is meg lehet kóstolni, melyeket máshol nem. Ilyen például a kínai faszenes grill, kínai palacsinta, dim sum, teppanyaki vagy a Tsingtao sör.

Helyszín: 1107 Budapest, Jegenye utca 30.

Paloznaki Jazzpiknik augusztus 4-6.

„Fotó: Envato Elements”

10. alkalommal kerül megrendezésre a Paloznaki Jazzpiknik, melyen többek között olyan neves fellépőkkel várják az érdeklődőket, mint Lisa Stansfield vagy Emeli Sandé. A magas színvonalú zenei kínálat mellett a gasztronómia tekinetében is igazán különleges, minőségi eseményre számíthatnak az idelátogatók. Természetesen a gyermekekről sem feledkeztek meg a szervezők, hiszen a legkisebbeket is színvonalas programokkal várják.

Helyszín: Paloznak

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!