Milyen lenne Sheldon Cooper a Family Guy világában?

-

Szabó Mátét a Comedy Central nézői már évekkel ezelőtt a keblükre ölelték. Az Agymenők okostojás főhősének magyar hangja most új szerepben próbálhatta ki magát: a Family Guy 19. évadjának mókás promója kedvéért papírzacskót húzott a fejére, hogy úgy énekelje el a méltán népszerű animációs sorozat betétdalát. Az eredmény pedig önmagáért beszél…

A Family Guy 19. évadja magyar szinkronnal fut a Comedy Central képernyőjén, a legújabb szezon apropóján pedig elindult a Zacskós Énekes is: a csatorna Facebook-oldalán hétről hétre rejtélyes, arcukat nem mutató hírességek dalolják el a műsor intrózenéjét, a közönség pedig tippelhet, hogy vajon kit rejt a sufnituning papírmaszk. Ezen a héten nem volt nehéz dolga a nézőknek, ugyanis igencsak ismerős hang csendült fel.

Szabó Mátét erős szál fűzi a Comedy Centralhoz, hiszen a humorcsatorna egyik legsikeresebb sorozatában szinkronizált. Az Agymenők Sheldonját megszólaltató művész állítása szerint bármilyen együttműködést szívesen vállal, amelyben a szinkront népszerűsítheti, és bár a Family Guy magyar verziójában (egyelőre) nem szerepel, a sorozat már okozott kellemes perceket számára.

„Addig tud egy felnőtt is jókedvű lenni ebben a viszontagságos világban, amíg a lelke fiatal maradhat. Egy kicsit segít, ha nem mindig élőszereplős filmeket nézünk, és egy-egy rajzfilm képes visszaadni ezt a gyermeki mivoltot” – mondta a színész – „A Family Guy-t egy abszolút ízléses keretek közt mozgó felnőtt rajzfilmnek gondolom. Az én humoringerküszöbömet nehéz átlépni, de pár résznek sikerült könnyekre fakasztania még engem is, annyira vicces volt!”

Arra a kérdésre, hogy vajon Sheldon karaktere működne-e a Family Guy szókimondó és polgárpukkasztó világában, annyit felelt: „Bár furcsa, mert Sheldon egy nagyon magának való pali, egy zárt világban él és rejtőzködik, de pont az intelligenciájának köszönhetően mindenhol – így a Family Guy-ban is – el tudnám képzelni, és ott is ugyanolyan szórakoztató figura lenne. Nem élnék vele együtt öt percig sem, de külső szemlélőként vizsgálva rendkívül mulatságos.”

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!