Lesprintelte az olimpiai bajnokot Novák Zalán!

-

Néha bizony kis hazánk ünnepelt és körberajongott hírességeinek is leesik az álluk egy-egy igazi világsztár láttán. Így történt legutóbb Novák Zalánnal, aki csillogó szemmel és gyermeki rajongással „vadászott” a hazánkban vendégeskedő, 2004-ben olimpiai aranyérmes, háromszoros világbajnok sprinterre, Justin Gatlinre egy baráti pacsi és egy közös szelfi erejéig. De az atlétikában szintén jártas Szabó Zsófi, Gelencsér Timi és Nagy Dani is csak kapkodta a fejét a sok-sok a világsztár atléta láttán Székesfehérváron.

Hazánk négy népszerű híressége és influencere, Gelencsér Timi, Szabó Zsófi, Nagy Dani és Novák Zalán számos életmódtanáccsal látja el követőit és rajongóit a közösségi médiában. Az életükben fontos szerepet tölt be a sport és a rendszeres mozgás. Nem csoda hát, hogy örömmel vettek részt a #atletavagyok kihívásban, illetve a projektet életre hívó Gyulai István Memorial – Magyar Atlétikai Nagydíjon. Az eseményen a nemzetközi atlétika népes mezőnyének krémje vett részt, így gyakorlatilag minden négyzetméterre jutott egy igazi világsztár. Nem csoda hát, hogy a maroknyi celebcsapat is csak kapkodta a fejét.

Zalán csillogó szemmel „vadászott” kölyökkori bálványára, a 100 méteres síkfutásban 39 évesen is rajthoz álló élő legendára, Justin Gatlinre. „Talán kevesen tudják rólam, de a tévés karrierem előtt versenyszerűen atletizáltam. Heti 7-8 kemény edzéssel sprinternek készültem, a 200 méter volt a főtávom. A Justin Gatlin iránti rajongásom innen ered. Bár ő 100 méteren aratta a legnagyobb sikereit, de azért ne felejtsük el, hogy 2004-ben, az athéni olimpián az arany mellé még nyert egy bronzérmet is 200 méteren!” – mesélte Zalán, aki olyan villámgyorsan ott termett a futama után a cipőjétől megszabaduló, immár zokniban bandukoló Gatlin mellett, hogy simán lesprintelte a bajnokot! A szívderítő látvány hatására az amúgy is barátságos amerikai világsztár mosolyogva pacsizott le hősünkkel és egy félperces, kedélyes csevej után jöhetett a közös szelfi is Zalán közösségi oldalára.

Gelencsér Timi, Szabó Zsófi és Nagy Dani életében is fontos szerepet játszik az atlétika, illetve azon belül is a futás. Zsófi például az elmúlt egy évben – a mindennapos futásnak hála – szuper formában van, de nézőként ez az első alkalom, hogy atlétika versenyen járt. „Nagyon izgalmas azt látni a versenyzőkön, amit én kicsiben élek át, hiszen minden résztávos edzésemet egy versenynek élem meg, versenyzem magammal. Már érint ez a világ, egészen más szemmel nézem most, ha mások futnak, mint mondjuk egy évvel ezelőtt. Nagyon menő volt Justin Gatlinnel kezet fogni! Nem tartom magam rajongó típusnak, de most mégis nagyon jó érzéssel töltött el, hogy testközelből nyertem motivációt ezektől a sportolóktól” – mondta Zsófi.

A sztárok remélik, hogy 2023-ban már a hazai rendezésű Atlétikai Világbajnokságon szurkolhatnak együtt a magyar atlétáknak Budapesten.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!