spot_imgspot_img
spot_img

Merészebb és hatásosabb, mint valaha

-

Article Top Ad (AdSense)

A BOSS új korszakot nyit: merészebbet és hatásosabbat, mint előtte valaha. Az ikonikus márka tudja, hogy saját magad vezetőjének lenni egyet jelent a szabadsággal: megalkotni a saját szabályaid és megtalálni saját céljaid. 

Az új BOSS eltökélt szándéka, hogy azzá váljon, amilyen lenni akar, és nem vár ölbe tett kézzel, míg a dolgok megtörténnek, hanem megvalósítja azokat. Bízik az ösztöneiben és átveszi az irányítást a saját útja fölött. Oda megy, ahol még senki sem járt ezelőtt és minden lépésnél megtestesíti a „Be your own BOSS” mottót. 

Tükrözve ezt az új irányt, a márka bemutatja a BOSS Bottled Parfum-öt, egy igazán intenzív és férfias illatot, amely felejthetetlen erőt és karizmát kölcsönöz viselőjének. A fás-ámbrás kompozíció kivételesen gazdag textúrát ad ennek az időtlen és ikonikus illatnak. 

Mutasd meg belső erőd!  

Annick Ménardo és Suzy Le Helley közös kreációja ez az új parfüm, mely az illatcsaládot egy magasabb szintre emeli, az eddigi legmagasabb koncentrációtartalmának köszönhetően. 

Zamatos mandarin és fűszeres tömjénolajok keverednek a fejjegyekben, amelyek igazán nemes szívjegyekhez, vagyis a ritka nőszirom koncentrátumhoz és fügefagyökér összhangjához visznek. A cédrusfa esszencia fás alapjegyei és a növényi eredetű bőr akkord összhangja jellegzetes melegséget adnak a hosszantartó hatáshoz. 

Az azonnal felismerhető üveg füstös feketében jelenik meg, melyet tömör fekete kupak koronáz ebben az új kiadásban, majd a matt fekete külső csomagolás által válik egésszé ez az attraktív megjelenés. 

BOSS

Ragadd meg sorsod!  

Chris Hemsworth az arca az illatvonalnak, aki főszereplője az új kampánynak is ezen új fejezet kezdetén, hogy kifejezze minden BOSS belső erejét.

Elsőként 1998-ban mutatták be, s a BOSS Bottled Eau de Toilette hamar ikonikus státuszt szerzett magának, az egész világon bestseller lett. Folytatva a 2021-es bemutatását, az új parfüm az illatcsaládot egy egészen új, intenzívebb területre repíti, ahogy a BOSS férfi teljes egészében átveszi az irányítást saját lépései felett. 

Egy energikus illat minden egyénnek, aki kész megragadni a saját sorsát.  

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!