Megrendezik a III. Nyárindító Gyermekfesztivál Jótékonysági Rendezvényt

-

Színes családi programokkal várják a gyerekeket és felnőtteket a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központban, ahol a teljes kikapcsolódás garantált! Június 19-én a Nyárindító Gyermekfesztivál Jótékonysági Rendezvényt szervezik meg, melynek keretén belül állandó programok között szerepel: íjászat kipróbálása gyerekeknek, tűzoltó-, rendőr- és mentőautó bemutató, ugráló vár, kézműves sátor, sétalovagoltatás, kézműves kirakodóvásár, kutyás bemutató. A programot színesíti a Padlás – a Szőcs Géza Magyar Történelmi Színház bemutatója a Magyarock Dalszínház Színházi Egyesület közreműködésével. A nap háziasszonya: Zoltán Erika, aki előadásával is szórakoztatja a közönséget. 

A Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület várja a családok apraját-nagyját, hiszen a jótékonysági eseményen biztosan mindenki megtalálja a kedvére való programokat. Simonpusztán minden alkalommal az események teljes körű képet nyújtanak lovas kultúránkról, múltunkról és történelmünkről egyaránt. A szervezet a magyar kultúrát, hagyományokat helyezi az előtérbe, további célja, hogy hazánk kiemelkedő történelmi eseményeit jobban megismerjük, továbbá hogy a mai rohanó világban közelebb kerüljünk a lovakon keresztül a természethez, az állatszeretethez. 

Kapunyitás: 11.00 

Program kezdés: 14.00 

Állandó programok:

  • Íjászat kipróbálása gyerekeknek 
  • tűzoltó, rendőr-és mentőautó bemutató
  • arcfestés
  • ugráló vár
  • kézműves sátor
  • sétalovagoltatás (12.30-13-30; 14.30-15-30; 17.30-18.30-ig)
  • A magyar vidék kézműveseinek bemutatkozása 

14.00: Kutyás bemutató

15.00: Zoltán Erika és az ECDS Tánciskola bemutatója

15.30: Habfürdőzés a tűzoltóság közreműködésével

16.00: Simonpuszta NLHE növendékeinek bemutatója (Lovas karüsszel)

17.00: Magyarock Dalszínház művészeinek zenés összeállítása gyerekeknek 

18.00: Díjugrató bemutató 

19.00: Trükklovas bemutató

          

20.00: A Padlás – A Szőcs Géza Magyar Történelmi Színház bemutatója a Magyarock Dalszínház társulata közreműködésével

Presser Gábor – Sztevanovity Dusán – Horváth Péter

A félig mese, félig musical kiváló szórakozást nyújt gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Presser Gábor és Sztevanovity Dusán közismert dalaival fűszerezett darabja az egyik legsikeresebb magyar musical. Az „Ég és föld” között elhelyezkedő padlás Rádiósának, az oda tévedő négy szellemnek és a gengszter Barrabásának a történetén már generációk nőttek fel. 

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!