Megnyitja kapuit a Vígszínház

-

Szeptember 11-én megnyitja kapuit a Vígszínház. Az évadnyitó Vígnapon kulisszajárás, improvizációs előadás, koncert, dedikálás, tánctanulás és számtalan gyerekprogram várja az érdeklődőket. A programsorozat végigkalauzolja a látogatókat a színház ritkán látott helyszínein és alkalmat teremt arra, hogy a közönség kötetlenebb formában találkozzon a művészekkel. 

Szeptember 11-én kinyitja kapuit a Vígszínház, hogy a művészek és a közönség együtt ünnepelhesse meg az évadkezdést. A Vígnap idén egy valóban egyszeri és megismételhetetlen programmal kezdődik. A Vígszínház művészei exkluzív improvizációs előadással készülnek, melynek házigazdája Rudolf Péter lesz. 

A Vígnapon a közönség színművészek vezetésével barangolhatja be a színház épületét, Hegyi Barbara, Márkus Luca és Tar Renáta segítségével pedig még csokit is készíthetnek. A gyerekeket arcfestéssel, tánctanulással, jelmez- és parókapróbával várják. A teátrum archívumának kincseiből a Vígböngészdében lehet válogatni, de a színház művészeinek saját készítésű édességeiből is lehet vásárolni, melynek bevételét jótékonysági célokra ajánlják fel. 

Vígszínház

Az eseményt Víg125 koncert zárja, a Vígszínház történetének emblematikus előadásaiból nagyzenekari kísérettel adnak elő részleteket a társulat művészei. Olyan klasszikusok népszerű slágerei csendülnek fel, mint a Csókos asszony, a Fekete Péter, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról, A padlás vagy A Pál utcai fiúk. 

A VígIMPRO és a Víg125 koncerten való részvétel jegyvásárláshoz kötött. A többi programon a részvétel ingyenes. 

További információ: https://www.vigszinhaz.hu/Vignap_2022 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!