spot_imgspot_img
spot_img

Magyarországra érkezik a Primark

-

Article Top Ad (AdSense)

Az írországi székhelyű Primark divatáruház óriási népszerűségnek örvend szerte a világban. Megfizethető árú, változatos és minőségi termékeikkel joggal vívták ki a vásárlók szeretetét és elismerését. Most pedig eljött az ideje, hogy kis hazánkban is megjelenjen az üzletlánc első állomása, ami az ország egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, a budapesti Arena Mall-ban lesz megtalálható.

Bizonyos tekintetben kivételes helyzetbe kerülünk a Primark megérkezésével, hiszen mindössze ez lesz a cég 6. üzlete, amit a kelet-európai régióban nyitnak meg. Az üzlet közleménye szerint idén szeptemberben kezdik meg a bolt építési munkálatait, amelyek legkésőbb 2024 szeptemberéig fognak tartani. Azonban ha a vártnál gyorsabban haladnak a folyamatok, akkor még az is elképzelhető, hogy az idei karácsonyi ajándékok egy részét már az Arena Mall üzletében vásárolhatjuk meg.

Ez az intézkedés annak a gigaberuházásnak a része, amit az idei évre tűzött ki a Primark. A cég ugyanis 17 új üzlet megnyitásával akar a nemzetközi piacon terjeszkedni, így Magyarország mellett többek között Szlovákiában vagy az Amerikai Egyesült Államokban is új bolttal jelentkezik.

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Jön az Apple szupervékony iPhone-ja? Megszűnhet az iPhone Plus

Folyamatosan szivárognak ki hírek az Apple-től. Hol a mesterségesintelligencia-fejlesztésekről, hol az iPhone-ról, hol mindkettőről. A legújabbak a 2025 késő őszére esedékes szupervékony iPhone 17-ről szólnak. A változás állítólag akkora lesz, mint az X 2017-es megjelenése volt.

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!