spot_imgspot_img
spot_img

Lépj ki a komfortzónádból stílusosan

-

Article Top Ad (AdSense)

A Nemzetközi Nőnap témája idén március 8-án a #ChooseToChallenge, azaz „válaszd a kihívást” volt. Ez divat szempontjából jelentheti a komfortzónából való kilépést és az önbizalom megerősítését is. Hajlamosak vagyunk a jól bevált, megszokott fazonokhoz, színekhez ragaszkodni, pedig jó néha kicsit kísérletezgetni és szélesíteni a repertoárt. 

A magabiztosság nem csak belülről jöhet. Az önbizalmunkon nagy mértékben tud erősíteni, ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, de akár akkor is, ha olyan cipőt, ruhát, kiegészítőt viselünk, amitől jó kedvünk lesz, ezáltal a kisugárzásunkon is sokat dobunk. 

Ha már komfortzónából való kilépés, érdemes kipróbálnunk valami újdonságot; valami olyan stílust, amitől eddig tartózkodtunk, nem mertük bevállalni. 

Az idei évben rendhagyó módon két színt, a szürke egy nyugtató árnyalatát és egy világos napsárgát választott a Pantone Intézet. Egy napsárga árnyalatú gumicsizma remekül feldobja a kedvünket esős időben, egy napsárga papucs vagy magassarkú pedig elhozza a tavasz és nyár érzetét. 

Az ecipo.hu összeszedte, mely színek és darabok lesznek a slágerek az idei jó időben. 

Idén tavasszal hódítani fognak még a mintás és kicsit kirívóbb színes darabok. Az örök divat pasztell és rózsaszín remekül kombinálhatók kicsit erősebb színekkel is.

Természetesen a zöld és árnyalatai sem maradhatnak el a jó idő közeledtével.

Álomszép fürdőszoba – mi a legújabb dizájn trend?

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!