Lepd meg magadat Valentin-nap alkalmából!

-

Ha február 14-én virágot szeretnél, mihamarabb ültesd el a növényt! – tartja a legújabb mondás, ami bejárta idén már az összes közösségi média platformot. Így tartja ezt Molnár Nini designer is, aki bár romantikus típus, mégis büszkén támogatja az igazi girlpowert. – Nem kell várnunk arra, hogy a szőke herceg betoppanjon az ajtón, lepjük meg mi saját magunkat ezen a napon, hiszen ez szuper lehetőség arra, hogy bűntudat nélkül vásárolhassunk. 

Ha már pedig egész véletlenül a meglepetéseknél tartunk, akkor pedig el lehetne képzelni jobbat egy gyönyörű és igazi örökdarab táskánál? NINI védjegyévé vált szív alakú táskái formájukból kifolyólag passzolnak az ünnep hangulatához, de NINI-nél a Love Bageken túl is akad szemeznivaló, hisz Pombagből és Moon Bagből is készültek csodaszép piros darabok, amelyek bármelyik szettünket feldobják a szürke hétköznapokon és a különleges alkalmakon egyaránt. A személyesebb ajándék érdekében pedig akár a monogramunk is rákerülhet a legújabb szerzeményünkre, legyen szó egy egyedi kulcs-, vagy kártyatartóról. Ha pedig a kiegészítők helyett inkább másra vágynánk, Nini erre az alkalomra egy különleges pólókollekcióval is kedveskedik, ami két hétig lesz elérhető a NINI bolt polcain – mind a weboldalon, mind az üzletben.  

Az a jó hírünk van, hogy egy szép darabnak bármikor mondhatjuk: „be my Valentine”, és nem kell attól tartanunk, hogy emiatt örökre eltűnik az életünkből.  

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!