Kómában van Anne Heche: kritikus az állapota

-

Anne Heche az autóbalesete óta kómában van, valamint lélegeztetőgépen, és jelentős égési sérülésüket is szenvedett.

Autóbalesetet szenvedett

Hat nap, hét éjszaka, a Fedőneve: Donnie Brasco sztárja, Anne Heche múlt hét pénteken egy kék Mini Cooperrel beleütközött egy Lynne Mishele által bérelt Mar Vistai-házba. Az autó kigyulladt, aminek következtében az Emmy-díjas színésznő égési sérüléseket szenvedett.

Ez azután történt, hogy szemtanúk elmondták a TMZ-nek, hogy Heche először egy lakópark garázsába csapódott. Állítólag sikerült kitolatnia és elhajtott, mielőtt Mishele közeli otthonába ütközött.

Ebben a videóban látható, ahogy a elhajt, miután a garázsnak csapódott:

A Los Angeles-i hatóságok jelenleg még vizsgálják az esetet, mivel fennáll az esélye annak, hogy kábítószer- és alkohol befolyása alatt.

Ez a felvétel jól mutatja, hogy elképesző sebességgel hajtott a lakóövezetben a második becsapódás előtt:

Kómában fekszik a színésznő

Az Emmy-díjas színésznő képviselője a PEOPLE-nek adott nyilatkozatában azt mondta, hogy Heche „kritikus állapotban” van a kórházban.

„Mesterséges lélegeztetést igénylő tüdősérülése van, és sebészeti beavatkozást igénylő égési sérülései” – áll a közleményben. „Kómában van, és a baleset óta nem tért magához.”

Amint a balesetről felröppent a hír, Heche rajongói közül sokan a közösségi oldalakon támogatták a sztárt. „A családja és a barátai arra kérnek mindenkit, gondoljanak rá és imádkozzanak érte, és tartsák tiszteletben a magánéletüket ebben a nehéz időszakban” – mondta Heche képviselője a PEOPLE-nak.

James Tupper színész, Heche korábbi élettársa, akivel 2018-as szakításukig több mint 10 évig élt ezt írta:

„Gondoljatok rá és imátkozzatok ezért a kedves nőért, színésznőért és édesanyáért ma este Anne Heche-ért 💔” – írta az Instagramon, és Heche és a 13 éves fia, Atlas képét is megosztotta – „Szeretünk téged.”

A színésznőnek van még egy gyereke: Coley Laffoonnal kötött házasságából származó 20 éves Homer anyja is. Volt barátja, Thomas Jane is azt mondta Daily Mailnek, hogy „gondol rá és imádkozik érte”, és Heche-t “nemzedékének egyik igazi tehetségének” minősítette.

Még mindig felkapott színésznő

A színésznő az elmúlt hónapokban igen elfoglalt volt, hiszen több projektje is készül. Júniusban vett részt a Girl in Room 13 forgatásán, amelynek premierje idén ősszel lesz. Dermot Mulroney oldalán is szerepel majd a következő horror-thrillerben, a Full Ride-ben.

Nemrég szerepelt a Peter Facinelli által rendezett Netflixes pszichológiai thrillerben, a The Vanished-ben, és a 13 perc című thrillerben.

Meghalt Olivia Newton-John

Selena Gomez, a legszerethetőbb sztár

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!