Jótékonysági akciót hirdetett az árva testépítő, Szilágyi Vilmos!

-

Decemberben hirdetett jótékonysági akciót Szilágyi Vilmos testépítő, akinek a kezdeményezéshez ismerősei és fitnesztermének vendégei közül is sokan csatlakoztak, így jelentős mennyiségű ruhát sikerült összegyűjtenie.

Árvaházból jöttem, ezért mindig is úgy gondoltam, hogyha egyszer lehetőségem lesz, akkor szeretnék én is segíteni a rászorulóknak – árulta el a Prémium Média & Sport Management érdeklődésére Szilágyi Vilmos. 

„Körülnéztem a szekrényemben, láttam, hogy sok olyan ruhám van, amit nem hordok. Korábban családon belül osztottam szét ezeket, most úgy gondoltam, olyanoknak adom, akiknek szükségük van rá. Úgy voltam vele, hogyha én ezt meg tudom csinálni, akkor más is. Biztosan van másnál is otthon olyan alig használt cipő, ami csak a port fogja, más pedig hordaná, mert nincs semmije” – tette hozzá Vilmos, aki Facebook-oldalán, valamint a fitnesztermének rendszeres látogatói körében is szót ejtett erről a kezdeményezésről.

„A termembe körülbelül 20-25-en járnak rendszeresen. Ez egy családias közeg, így könnyebben meg tudtam szólítani őket. De a vendégeimen kívül más ismerőseim is segítettek. Lehetőség volt bármit behozni, az emberek most egyből ruhákra asszociáltak. Hoztak be kutyatápot is, abból még nincs akkora mennyiség, hogy azzal meginduljak egy menhelyre. Kicsit nehezen indult, de egyszer csak berobbant, ahogy gyarapodott a felajánlott mennyiség. Elég jó minőségű, márkás, nem szakadt ruhákat hoztak be. Vannak babás dolgok is, cumik, teljes a paletta a kisgyermek ruháktól a felnőttekig. Az autóm csomagtartója és a hátsó ülés megtelt. Azt mondhatom, elég sok ruha gyűlt össze” – magyarázta a testépítő, aki ezúttal Dunaújvárosba, a Családok Átmeneti Otthonának juttatta el a fejajánlásokat.

„Az unokatesóm ennek a szervezetnek dolgozik. A dunaújvárosi Családok Átmeneti Otthona komplett családokat fogad be, akiket kilakoltattak vagy olyanok a körülményeik. Sajnos a jótékonykodásokban is vannak átverések, hogy nem oda kerül, ahová szánjuk, itt szerencsére biztosan nem így lesz. Összességében  első alkalommal szerintem jól sikerült a kezdeményezés, amit folytatni fogok, remélem, hogy évi három-négy alkalommal is össze tudunk gyűjteni hasonló mennyiséget” – zárta szavait Vilmos, aki úgy véli, jó lenne, ha az emberek nem csak az ünnepekkor lennének kedvesek és figyelmesek, hanem az év többi részében is.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!