Ismét egy tehetséges fiatal művésszel kollaborál a Levi’s

-

A Levi’s® korábban is együttműködött már a hazai kortárs művészet képviselőivel, most pedig az egyik legtehetségesebb fiatal művésszel,  kissmiklos-sal született egy exkluzív kollaboráció, melynek köszönhetően a márka és a művész rajongói egyaránt emogramokkal láthatják el kedvenc Levi’s® darabjaikat. 

kissmiklos emogramjai az emojikhoz hasonlóak, de az emberi mimikát jelenítik meg írásjelekkel. Nagyon érdekesnek találtam azt a folyamatot, hogy az írott kommunikációt rajzokkal kezdtük, aztán ezeket folyamatosan egyszerűsítve hoztuk létre a betűket, a különböző karaktereket, majd a mobil és számítógépes kommunikációval ezekből az idők során, mintegy körforgásként újra piktogramokat alkottunk, amelyeket a mindennapi életünk részévé tettünk.– mondta Miklós. Az eltűnt betűket, szavakat helyeztem vissza az emojikba. Így születtek meg az emogramok.

Az emogramokkal való egyedivé alakítás egyetlen hétvégén, május 29-én és 30-án elérhető a Levi’s® ÁRKÁD Bevásárlóközpontban található üzletében. A Levi’s® Tailor Shop emellett további lehetőségeket is kínál a ruhák átalakítására: monogramok, hímzés és felvarrók. A szolgáltatások ingyenesen vehetők igénybe mindenki számára, aki a hétvége során az üzletben vásárol bármilyen terméket.

kissmiklos-ról:

Kiss Miklós designer és képzőművész. Jelenleg az építészet, design, tipográfia és képzőművészet területén alkot. Munkáinak kivitelezését kimagasló esztétikai minőség és erős művészi megközelítés jellemzi. Képzőművészeti munkái legalább annyira meghatározzák munkásságát, mint egyéni felfogású tipográfiái és arculattervei.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!