spot_imgspot_img
spot_img

Inspiráció az őszi gardróbfrissítéshez

-

Article Top Ad (AdSense)

Szeptemberben hatalmas sikerrel zárult a New York-i divathét, amelyet izgalmas bemutatók, a fenntarthatóság iránti elkötelezettség és néhány kihagyhatatlan influencer részvételével ünnepeltünk.

A világhírű rendezvényen a tervezők és modellek mellett olyan híres influenszerek is megjelentek, akik saját egyedi stílusukkal és jelenlétükkel emelték az esemény fényét.
A mi kedvencük egyértelműen @Emitaz (Emelie Lindmark) és @Gerardknows (Gerard Sabé) páros volt, akik inspiráló megjelenésükkel elvarázsolták a közönséget.

Emitaz: 

Emelie mindig képes lenyűgözni bennünket a stílusával és az egyedi választásaival, és ez a New York-i Divathéten sem volt másképp. Szürke szettjéhez egy időtlen fekete bőrtáskát választott a Kazar Studio kínálatából, amely tökéletesen kiegészítette öltözékét. A fekete Mary Jane cipő pedig eleganciát és kényelmet sugározott. Emelie csodás stílusa ismét bizonyította, hogy a divat nem csak trendekről szól, hanem az egyediségről és az önkifejezésről is.

SAONE

Link: https://eu.kazar.com/skorzana-torebka-na-ramie-o-zaokraglonym-ksztalcie-84010-01-00.html 

BLACK

Link: https://eu.kazar.com/czarne-czolenka-na-plaskim-obcasie-zapinane-paskiem-83538-01-00.html 

Gerard

Az elegancia és a lazaság tökéletes egyensúlya jellemzi Gerard stílusát. A fekete színű öltözékét egy kifinomult, mégis letisztult barna Chelsea csizma emelte ki, amellyel megmutatta, hogy a divat nem mindig a bonyolultságban rejlik. 

Stílus és minőség

Inspiráló, divatos és funkcionális darabok

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!