spot_imgspot_img
spot_img

Inspiráló, divatos és funkcionális darabok

-

Article Top Ad (AdSense)

Az ősz hivatalosan megérkezett, és vele együtt a legújabb trendkampányok is, melyek inspiráló, divatos és funkcionális darabokkal szolgálnak.

AUTUMN MOMENTS – a Reserved legújabb női és lányka kollekciói 

Az AUTUMN MOMENTS női kollekció arra a gondolatra épül, hogy megörökítse egy anya és lányaik különleges kapcsolatát. A kampányképek bemutatják, hogyan töltenek időt együtt egy masúriai házban, élvezve az őszi napsugarakat és a gyönyörű táj színeit, mindezt egy meghitt és romantikus légkörben. A Reserved őszi kollekciója számos olyan ruhadarabot tartalmaz, amelyek tökéletesek a réteges öltözködéshez. A ruhák tervezésekor azt vették figyelembe, hogy könnyen kombinálhatók legyenek különböző stílusokhoz és időjárási körülményekhez is. Így készültek olyan darabok, ahol a felsők és nadrágok szabadon variálhatók, vannak testhez simuló felsők, amik lefelé szélesednek, és olyan kombinációk is, amikor egy oversized felsőhöz keskeny alsót lehet választani.

URBAN AUTUMN – a Reserved legújabb férfi kollekciüja

A férfi kampányt a városi élet inspirálta. Az őszi erdei kirándulások után most visszatérünk a városi hétköznapok világába. Főszereplőnk Mariusz Jakubowski modell, aki az új szezon beköszöntével rétegzett öltözködést mutat be. Ezek a sokoldalú ruhadarabok megfeleőek munkához és szabadidőhöz is. A kínálatban szerepelnek olyan darabok is, mint például a kabátok leválasztható mellénnyel vagy kapucnival, kockás ingek, nylon és gyapjú bomber dzsekik, valamint különféle mellények, továbbá klasszikus poplin vagy oxford ingek és nadrágok.

Reserved 2023 őszi kampány

Az őszi szezon kezdetével a Reserved bemutatja a legújabb kollekcióját, ami a városi stílust és az őszi hangulatot ötvözi. Az új ruhadarabok divatosak és kényelmesek, tökéletesek az őszi napokhoz.

A stílusok markánsabbá válnak, a klasszikus szabásvonal találkozik a praktikus kialakítással, és az őszi szezonra jellemző otthonosság teret enged az erősebb szabásvonalaknak. A női sziluett meghosszabbodik, az oszlopforma felé haladva, ezért a kollekcióban több midi- és maxiszoknyát, valamint  hosszabb kabátokat is találunk. A derékvonal főszerepet kapott és különböző módon hangsúlyozzák a tervezők, például egy övvel vagy akár a szabás megfelelő lekerekítésével.

Reserved DENIM – Klasszikusok minden alkalomra

Az ősz a változások időszaka: az időjárásban, a napi rutinban és a gardróbban is. Az új szezon tökéletes ürügy arra, hogy egy kicsit frissítsd a ruhatáradat, különösen a farmerek tekintetében. A Reserved a klasszikusok újragondolásával nyújt nekünk ebben segítséget.

A tervezők fő koncepciója, hogy a könnyen hordható, kényelmes darabok tökéletesen illeszkedjenek a legkülönfélébb stílus irányzatokhoz. A farmer összekapcsolja a generációkat és trendeket, ezért az egyes darabok egyaránt illenek és kombinálhatóak a letisztult vagy a harsányabb outfitekhez.

A kollekció már elérhető az üzletekben és online!

Megérkeztek az idei őszi sminktrendek

Megérkezett az ultrakényelmes őszi-téli kollekció

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!