Így várja gyermeke érkezését Stohl Luca!

-

A babavárás izgalmas időszak, és a leendő szülőkre már ilyenkor is rengeteg kihívás vár.

Pusztán a gyermeknevelésről szóló könyvek azonban nem készítenek fel minket mindenre, az elméletet érdemes a gyakorlatba is beépíteni és a napi rutinhoz szükséges mozdulatokat előre begyakorolni. A saját mentális egészségünk egyensúlyban tartását segíti, ha felkészülten és magabiztosan várjuk kisbabánk érkezését. Stohl Luca éppen ezért döntött úgy, hogy bőven a szülés előtt elkezd felkészülni.

A műsorvezető a férjével egy babagondozó-tanfolyamon vett részt, hogy az ott megszerzett tapasztalatait hasznosítani tudja a gyermekágyi időszakban. Lucáék nyárra várják a kisbabájukat, így az évszaknak megfelelően is meg kell ismernie, hogy milyen kihívásokra számíthat a forró hónapokban. Számos kérdés merül fel az újdonsült anyukák életében. Sok dolog eszünkbe sem jut, amikor a gyermekágyi időszak kihívásaira gondolunk.

„Sokat beszélgetek, főleg kisgyermekes barátokkal, családtagokkal, ezeket a történeteket átszűröm magamon és ami tetszik, azt megfogadom. Netes fórumok böngészése helyett inkább a szakértőktől kérdezek, szerencsére fantasztikus csapat vesz körül. Nagyobb magabiztosságot ad, hogy első kézből kapok választ a kérdéseimre, sőt rengeteg olyan információ birtokába jutunk, amire nem is gondoltunk volna” – mondta az ATV műsorvezetője, aki azt is elárulta, hogy a várandósság ideje alatt sem stresszeli magát a szüléssel, és a jövőbeni anyai teendőkkel. „Természetesen egészséges mértékben izgatott vagyok, hogy minden rendben menjen és egy egészséges kisbabából egy vidám, okos gyereket és boldog felnőttet neveljünk. A családban, és baráti körben sok babával és gyerekkel találkozom, a szülőkkel pedig rengeteget beszélgetek, de ez összehasonlíthatatlan azzal a felelősséggel, amivel a saját szülői létünk jár majd.

A nyári babáknál kiemelt figyelmet kell fordítani a bőrápolásra. A nagy melegben a műsorvezetőnek is ügyelnie kell majd nemcsak a napsugárzás elleni védelemre, de a pelenka által fedett bőrfelületek megóvására is. Nem szabad elfeledkezni róla, hogy az újszülött bőre sokkal érzékenyebb, a pelenka tartalma pedig könnyen kicsípheti a rosszul szellőző és nedvességtől felázott bőrt. Ezért ilyenkor érdemes komplex összetételű babapopsiápolót használni. A Sudocrem a komponensei révén védőréteget képez, fenntartja a bőr természetes állapotát, és még a kifejezetten érzékeny bőrű babák esetében is hatékonyan alkalmazható.

Áttörni az üvegplafont: egy nő soha nincs jó életkorban

Beszéljünk a gyerekekkel a lélek dolgairól!

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!