spot_imgspot_img
spot_img

Így néz ki Budapest egy amerikai szuperprodukcióban

-

Article Top Ad (AdSense)

Amerikai szuperprodukcióban köszönnek vissza Budapest utcái! Az FBI International sorozatát szinte teljes egészében Magyarországon forgatták, a fővárosiak hónapokon át láthatták a megannyi kamiont és lakókocsit, amelyekkel a stáb helyszínről helyszínre vonult.

A TV4-en most már a várva várt epizódok is láthatók. Az FBI trilógiát (FBI New York különleges ügynökei, FBI Most Wanted) Magyarországon bemutató TV4 most nyilvánosságra hozott egy exkluzív galériát a sorozatból, amelyeken jól felismerhetőek a város ikonikus helyszínei.

A sorozatot az Emmy-díjas Dick Wolf jegyzi, aki az Esküdt Ellenségek (Law & Order) megálmodója is. A történet szerint az FBI egy kicsi, speciálistákból álló különleges alakulata bárhol bevethető a világon, ahol amerikai állampolgár, vagy nemzetbiztonsági érdekek kerülnek veszélybe. Scott Forrester ügynök vezeti a csapatot, főhadiszállásukat pedig Budapesten építik fel. Mivel fegyvert külföldön nem használhatnak, a legtöbbször csak erejükre, képességeikre és az informátorok sűrű hálózatára támaszkodhatnak. A csapatot Luke Kleintank (Dr. Csont, Hazug csajok társasága), Heida Reed, Vinessa Vidotto és Carter Redwood alkotja.

Az exkluzív fotókon jól látható, hogy Budapest ezer arca mutatkozik meg a CBS sorozatában, amely Amerikában tévénézők millióihoz jut el. Az FBI-főnök magyar rendőrökkel kerül összetűzésbe a Várkert bazár előtt, ügynökök tűnnek fel a Szabadság hídon, Terézvárosban az Eötvös utcában, a Keleti pályaudvaron, a belvárosban, a Blaha Lujza téren és a Halászbástyánál is. Az egyik epizódban még Árpa Attila is látható néhány kósza pillanatra.

A FBI International részeit kizárólag a TV4 mutatja be, minden hétköznap 20:00-tól.

Fotókredit: Network4/FBI International

7 titok, amit tudnod kell Jodie Fosterről

Újabb premier a Disney+-on, érkezik a Bűbáj 2: Kiábrándulva

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!