spot_imgspot_img
spot_img

Hét hét alatt hét évet lehet fiatalodni, ám ehhez a hajat is kell ápolni

-

Article Top Ad (AdSense)

Számos nő küzd frusztációval, mert nem találja elég szépnek  magát, a bőrét, a haját, az alakját. Azért, hogy előbb vagy utóbb ők is jól érezzék magukat a bőrükben, speciális kényeztető termékcsaládot fejlesztett ki nekik a közismert plasztikai sebész, elismert öregedésgátlási szakértő, Dr. Marc Ronert.

A  hazánkban is kapható Hush & Hush termékcsalád a prémium étrend-kiegészítő márka a luxus táplálkozás és az egészséges életmód termékei után most a hajápolásra összpontosít. Nem trendi, hanem segítő termékeket gyártanak.

Miért ne járna a luxus a hajnak is, ha ezáltal nő az önbizalmunk?

Azok a nőknek, akik nem csak a trendeket követik a szépségápolásban és a táplálkozásban, és szépen szeretnének öregedni, a haj ápolása is nagyon fontos. Egyre inkább előtérbe kerül, egyre többet költenek rá.  Ők már tudják, hogy a genetika nem határozza meg teljesen az életünket, aki kövér, le tud fogyni, akinek rossz minőségű a haja, az tud rajta változtatni. Olyan termékeket keresnek, amelyek kézzel fogható, szemmel látható változást hoznak, megszüntetik azokat az okokat, ami miatt nem vagyunk elégedettek a hajunkkal.

Hush&Hush

A szép és egészséges haj titka a rendszeres és gondos ápolás. A hajtípusnak megfelelően kiválasztott hajápolók és a megfelelő módszerek együtt csodákra képesek. Amit fontos szem előtt tartani, hogy hajunk állapotát nemcsak kívülről szépíthetjük, hanem a megfelelő vitamin- és tápanyagellátással is sokat tehetünk a szép, dús, egészséges hajért.

A Hush&Hush DeeplyRooted System 6 szabadalmazott, növényi összetevője fontos szerepet tölt be, és hozzásegít a dús és egészséges hajhoz:
CapixylTM : 3X gyorsabb növekedés
RootBioTec HWTM: Gátolja a hajhullást
Capisoothe: Megteremti a fejbőr egyensúlyát
KeraguardTM : Környezeti védelem
Hairgenyl®: Késlelteti a kopaszodást
AnaGain: Stimulálja a hajnövekedést
Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!