spot_imgspot_img
spot_img

Hazánkban is elérhető 2023 világbajnok Spa márkája

-

Article Top Ad (AdSense)

Minden évben szakmai és fogyasztói szavazatok alapján választják ki a World Spa Awards kategóriáinak győzteseit.

Idén, a Spa márkák közül, a L’Occitane Spa termékcsalád nyerte el a legrangosabb elismerést: ha pedig ki szeretné az ember próbálni a világbajnok termékeket, nem kell messzire mennie, hiszen hazánkban elsőként, az ötcsillagos Minaro Hotel Tokaj MGallery spa részlegében bárki megtapasztalhatja az élményt.

A napokban hirdették ki a 2023-as év győzteseit, ahol a legjobb spa márka kategóriában a L’Occitane Spa termékcsaládja aratott győzelmet, amely már Magyarországon is elérhető, hazánkban elsőként a Minaro Hotel Tokaj MGallery falai között élvezhetik a kikapcsolódni vágyók a világ legjobb termékeit.

A szálloda szakemberei a hotel 1600 négyzetméteres spa részlegében a kézzel végzett, hagyományos masszástechnikát kombinálják a márka nyugtató hatású termékeivel, hogy helyreállítsák a vendégek belső nyugalmát, és új szintre emeljék a pihenést. A wellness részlegen a látogatók öt test- és arckezelés közül választhatnak, amelyek során a L’Occitane termékeit használják a masszőrök. Az öt kezelés között megtalálható például keringésserkentő, arckezelő, vagy stresszenyhítő masszázs is.

Az ötcsillagos, felnőttbarát hotelben minden adott a feltöltődéshez, hiszen a festői szépségű tokaji táj veszi körbe az épületet. Az élmények fokozását a szálloda designja is emeli, hiszen hangulatára Latin-Amerika köszön vissza a szobákban és belső terekben, egészen pontosan az maja kultúrára építve. Míg az maják a szilárd aranyról voltak híresek, addig Tokaj a folyékony arannyal vált világhírűvé, természetesen a hotel éttermében, a Tortuga Étteremben nem csak az aranyló aszút, hanem a környék többi méltán híres borát is megkóstolhatják a vendégek, az ételek pedig helyi alapanyagokból épülnek fel. A 100 szobás szállodakomplexum egész évben várja a kikapcsolódni vágyókat.

Az érett bőr ápolása

Mesés illatok a parfümérialánc új üzletében

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!