Hamarosan vadonatúj tanulmányautót leplez le a Lexus

-

A világ legzöldebb luxusautógyártójaként ismert Lexus hamarosan új tanulmányautó bemutatásával enged bepillantást a márka izgalmas és fenntartható jövőképébe.

A gyártó hamarosan bemutatja újraformált jövőképét, méghozzá egy olyan tanulmányautóval együtt, amely már a modellek új generációját képviseli. A bemutatóra 2021. március 30-án 12:00 órakor kerül sor egy online rendezvény keretében, ami élő adásban követhető a következő címen: Az Európában és Magyarországon már 99%-ban öntöltő hibrid elektromos autókat értékesítő Japán luxusautógyártó legutóbb 2019 végén, a Tokiói Autószalonon jelentkezett új tanulmányautóval: a Lexus LF-30 Electrified koncepció a márka elektromos autózással kapcsolatos vízióját mutatta be. Az LF-30 Electrified tanulmányautóról az alábbi linken tekinthető meg videó: Discover the Lexus LF-30 Electrified Concept’s Advanced Posture Control – YouTube

A szaksajtó egyébiránt azért szentel általában kiemelt figyelmet a Lexus tanulmányautóinak, mert azok – szemben sok más márkával, ahol a tanulmányautók a dizájnerek ujjgyakorlatának számítanak – gyakran viszonylag rövid időn belül sorozatgyártásra érett változatként is bemutatkoznak. A japán luxusautógyártó tehát gyakran tulajdonképpen mintegy utolsó szondaként bemutatja a koncepcióautót a közönségnek az utcai autóval kapcsolatos bejelentés előtt – elég ha csak az LF-LC koncepcióautóra és az LC-re, vagy épp UX  koncepcióautóra és a Lexus UX-re gondolunk.

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!