spot_imgspot_img
spot_img

Hamarosan nyit a Balaton legújabb topszállodája

-

Article Top Ad (AdSense)

140-en dolgoznak jelenleg is azon, hogy az Adventor szállodalánc legújabb beruházása, a keszthelyi Sirius Hotel a tervezett menetrend szerint, május 1-én megnyithasson.

Bihari Dávid, a Balaton-parti négy csillag superior szálloda igazgatója a finisben a zöldmezős beruházás érdekességeit osztotta meg.

Az Adventor Hotels beruházásában, Keszthelyen, a Balaton-partján épülő Sirius Hotel tervezése majd építése 2020-ban indult. A festői kilátással rendelkező szállodát 2023. május 1-én nyitják meg, így jelenleg az utolsó simításokat végzik az épületben és a kertben. A komplexum zöldmezős beruházás, és az építés során felhasznált anyagok, elkészített felületek mennyisége önmagában is beszédes:

  • 7.500 köbméter beton, 1.000 tonna betonacél.
  • 21.000 négyzetméter festett és 3.000 négyzetméter tapétázott felület.
  • 610 négyzetméter fa falburkolat.
  • 10.000 négyzetméter hidegburkolat és közel 4.700 négyzetméter melegburkolat.
  • 2.200 négyzetméter homlokzati üvegfelület, 1.160 négyzetméter homlokzati üveg.
  • 56 kilométer gépészeti vezeték, 300 kilométer elektromos vezeték.

Az éjszakai égbolt legfényesebb csillagáról elnevezett négycsillag superior szálloda tervezésénél külön figyeltek a természeti értékek megőrzésére is. Bihari Dávid igazgató kiemelte, hogy a 11.052 négyzetméter alapterületű hotelhez 14.500 négyzetméter zöldterület tartozik, és a kertben összesen 28.000 virágot, cserjéket, évelő fát ültettek.

A keszthelyi Hotel Sirius 128 szállodai szobával, 159 parkolóval várja május 1-től a vendégeket 1.500 négyzetméteres spa&wellness részleggel (külső és belső élménymedencékkel), étteremmel és bárral, valamint rendezvényeket és konferenciákat kiszolgáló szekcióval. A Sirius Hotel az Adventor Hotels szállodalánc legújabb tagja. A portfólióhoz tartozik a szintén négycsillag superior soproni Fagus Hotel, valamint a bükfürdői Greenfield Hotel Golf & Spa. Az Adventor Hotels ingatlanfejlesztőként és szállodaüzemeltetőként a vendégek minőségi kiszolgálására törekszik, és elkötelezett kényelmük, elégedettségük iránt.

Aggodalom ide vagy oda, akkor is utazunk

Top 5 város, ahová biztonságosan utazhatsz egyedülálló nőként

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!