Ha egy kis retro életérzésre vágysz

-

Napjainkban aranykorát éli a retro. Legyen szó autóról, lakberendezésről, divatról vagy éppen a zenéről, egyre többen keresik a régi dolgokat kortól és nemtől függetlenül. Manapság már egyáltalán nem ciki egy 1200-es Ladával róni a kilométereket trapézfarmerben. Íme néhány program, ahol a nosztalgiázni vágyók megtalálhatják számításaikat. 

Budapesti Retró Élményközpont 

Egy hely, ahol újra élheted a gyerekkorodat, vagy éppen megismerheted, hogyan nőttek fel a szüleid. Interaktív időutazásra hívnak a Budapesti Retró Élményközpontban, ahol garantált a jó szórakozás na és a nosztalgiázás. Például korabeli zenéket vagy éppen kabarékat hallgathatsz telefonfülkékben.Ha pedig ez nem lenne elég, akkor a Központ Bisztrójában korabeli ételeket és italokat is kóstolhatsz. Többek között Kojak és kakasos nyalóka, krumplicukor, Szerencsi táblás csokoládé és még Bambi is kapható. 

Helyszín: Budapest, V.kerület, Október 6. utca 4. 

Retro Design Center Múzeum 

Ha Szentendre belvárosában sétálgatva nosztalgiázni támad kedvünk, nem kell messzire mennünk. A Rév utcába érkezve betérhetünk a Retro Design Center Múzeumba, ahol a 70-es, 80-as évek világát igyekeznek felidézni, korabeli autókkal, motorkerékpárokkal, bútorokkal és használati tárgyakkal. A retro élmény itt is garantált. 

Helyszín: Szentendre, Rév utca 4. 

oldtimer
“Fotó: Envato Elements”

Tuning és Retro Fesztivál 2022. Október 7-9. 

A Magyar Vasúttörténeti Parkban kerül megrendezésre Magyarországon először a Tuning és Retro Fesztivál, melyen a tuning és oldtimer show gyöngyszemei lesznek láthatóak.  Az exkluzív tárlat mellett természetesen színes programokkal is várják az érdeklődőket. Egy tuning showból sem maradhat ki például a hangnyomásmérő verseny vagy a Carstylig Tuningautó Találkozó. 

Ha pedig megéheznétek, akkor a kitelepülő sütödék frissensültjei közül válogathattok. 

Helyszín: Magyar Vasúttörténeti Park 

Aréna Retro Party 2022. Október 8. 

A Papp László Sportarénában kerül megrendezésre a valaha volt egyik legnagyobb 80’as Live show, ahol többek között fellép a Boney M, Mauro, Sípos F. Tamás és a TNT is. Az este házigazdája pedig nem más lesz, mint B.Tóth László. 

A jó hangulat és a nosztalgia garantált. 

Helyszín: Budapest, Papp László Sportaréna 

disco
“Fotó: Envato Elements”

Remix Retro Disco 

Ha pedig az Aréna Retro Partyról esetleg lemaradtál, de a nap végén egy jót szeretnél bulizni a 80-as, 90-es évek zenéire, akkor várnak a szervezők minden pénteken a Remix Retro Discoban, ahol 2 teremben is várják a látogatókat, hogy mindenki megtalálhassa a stílusának és hangulatának megfelelőt. 

Helyszín: EIFFEL TÉR a Nyugatinál

Kategória:
 

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!