spot_imgspot_img
spot_img

Ezeket nézik most a legtöbben Youtube-on

-

Article Top Ad (AdSense)

A Youtube 2020-ban már nem csak kedvenc slágereink és videoklipjeink lelőhelye. Ez a multimédiás plaform a tartalomgyártás egyik legfontosabb eszközévé nőtte ki magát, mára karrierek épülnek a Youtube csatornákra. Hoztunk egy válogatást olyan COOL tartalmakról, amik most rendkívül népszerűek korunk elsőszámú videó-megosztóján.

Információ szórakoztató módon – A valaha élt legnagyobb állatok

A videót a Tízes lista nevű Youtube csatornának köszönhetjük. Nem véletlenül nézték meg kevés idő alatt különösen sokan: a csatornára jellemző, hogy emberi és közérthető módon, szórakozva tanulhatunk a világ dolgairól. A valaha élt legnagyobb állatok videóban olyan elképesztő adatokkal találkozhatsz, amikre biztosan felkapod a fejed. Melyik az az állat, akinek a nyelvének területén akár 50 ember is elférne? A videó megadja a választ erre a kérdésre, ezenkívül foglalkoznak még kihalt példányokkal, a kihalás és a klímaváltozás összefüggéseivel, és hogy hogyan változott az evolúció során az egyes fajok mérete. Állat és tudomány fanoknak szuper tartalom a reggeli kávé mellé. Itt érthető el a Tízes lista hivatalos csatornája, ahol további top 10 válogatásokat találhatunk.

Egy Youtube csatorna tech rajongóknak – Megéri ÚJRAPASZTÁZNI a laptopod?

A technológia iránt lelkesedők értékelni fogják a TheVR Tech munkásságát. Ebben a videóban konkrétan darabjaira szednek egy laptopot, ami már a látvány miatt is érdekes. A műsorvezető nagyon jópofa, és érdekes információkat oszt meg velünk arról, hogy mi történik a masina belsejében, amikor elindítjuk az esti filmünket, e-mailt írunk a kollégánknak, vagy épp chatelünk a barátainkkal. Összességében szó esik a laptopok megfelelő karbantartásáról, teljesítményének növeléséről, a megfelelő hűtésről és a címben is látható újrapasztázásról. De hogy mit is jelent az utóbbi pontosan? Érdemes elindítani a videót, és világossá válik minden homályos fogalom. Telefonvásárlás előtt is ajánlott ránézni a csatornára: számtalan népszerű márka mobilkészülékét részletesen bemutatják más videóikban.

Nevetés felsőfokon – Idősek reagálnak mai szlengekre Youtube videóban

Vicces pillanatok kerekedhetnek abból, ha az idősebb generáció találkozik a fiatalság nyelvkészletével, szlenghasználatával.  A VIBES csatorna szuper célt tűzött ki maga elé: szeretnék közelebb hozni a különböző nemzedékeket egymáshoz, ezért úgy döntöttek, hogy megismertetik a mai tinédzserek gondolkodását a szépkorúakkal. Egy roppant mókás és szerethető videó, amiben az idősebb korosztályba tartozóknak mutatnak be olyan kifejezéseket, amiket a mai fiatalok használnak. Olyan szavak jelentését próbálják kitalálni, mint a chillezni, a LOL, vagy a gangelni. Fantasztikus megoldások születnek, nevetésből nem lesz hiány. A sorozat két részből áll, az elsőt láthatjátok a cikkben, a második pedig itt érhető el. Ezzel a szuper témával a VIBES felrobbantotta a nézettségi számlálókat Youtube-on!

Kocsi-fanoknak – Ezekkel a motorokkal ne vegyél autót – 1. rész

A Totalcar neve az autók szerelmeseinek biztosan ismerősen cseng. A népszerű autós magazin már Youtube-ra is gyárt tartalmakat, most éppen ez a videójuk került a „Felkapottak” válogatás közé. Hazai szerelők tapasztalatai alapján mutatnak be olyan motor típusokat (kódokkal együtt), amik gyakran meghibásodnak és szerintük elkerülendőek. A videó célja, hogy a laikus ne nyúljon mellé használt autó vásárlásakor, a Totalcar újságírói meglehetősen részletes és hiteles információ-halmazt nyújtanak ehhez. Előfordulhat, hogy egy motorhiba miatt több pénzt kell otthagynunk a szervizesnél, mint amennyibe az egész autó került, ezért vásárlás előtt célszerű a videóra kattintani. Ez a sorozat első része, ebben a Fiatig jutottak, 3 hét múlva pedig jelentkeznek a folytatással. Ha érdekel az új videó, érdemes feliratkozni a Totalcar csatornájára, és szemügyre venni a további tartalmakat is. Láthatunk anyagokat elektromos kocsikról, luxus sportautók teszteléseiről és tuning alkatrészekről is.

Egy kis varázslat – LEBUKTAM! – Bűvésztrükkök lelassítva

Hajóczy Soma neve bizonyára ismerős sokatok számára. A színpadi bűvészet kétszeres világbajnoka ezt a szórakoztató tevékenységet helyezte élete középpontjába, ennek megfelelően Youtube csatornáján is rendkívül látványos mutatványokkal találkozhatunk. Ebben a videóban a Canon legújabb kameráját tesztelve megvizsgálja, hogy lassított felvételben lebukik-e a trükkjeivel. Elképesztően mutatós minden lelassított bűvész mutatvány, mellé pedig Soma előadásmódja is szórakoztató. Klasszikus kártyatrükkökkel kezdi a produkciót, végül eljutunk az 500 forintos bankjegy 20.000 forintossá változtatásához is. Minden bűvésztrükknél egy kérdés motoszkált a fejemben: Ezt mégis hogyan csinálta? Aztán a videó lassításával némelyik műveletre választ kaptam.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Jön az Apple szupervékony iPhone-ja? Megszűnhet az iPhone Plus

Folyamatosan szivárognak ki hírek az Apple-től. Hol a mesterségesintelligencia-fejlesztésekről, hol az iPhone-ról, hol mindkettőről. A legújabbak a 2025 késő őszére esedékes szupervékony iPhone 17-ről szólnak. A változás állítólag akkora lesz, mint az X 2017-es megjelenése volt.

Nagyot bakizott a Google mesterséges intelligenciája

A keresőóriás a múlt héten mutatta be az elmúlt évek legnagyobb dobását, az AI Overview funkciót, ami a Microsoft és az OpenAI chatbot riválisaihoz kívánja felzárkóztatni a céget. A nagy debütálást követő időszakban azonban rengeteg probléma merült fel vele.

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!