Ezeket még te sem tudtad Mark Ruffalóról

-

Mark Ruffalót szokás a legnagyobb sztárok között emlegetni. Pedig egy rendkívül visszafogott, botrányoktól mentes életet él. Persze ez közel sem jelenti azt, hogy ne tartogatott volna néhány érdekességet a színész eddigi útja.

Egy igazi túlélő

2002-ben sajnálatos módon agytumort diagnosztizáltak nála. A korai felismerésnek és a szakszerű beavatkozásnak hála sikeresen átesett az operáción, és ma már semmi baja.

Megingathatatlan lelkesedés

Egy korábbi interjújában elárulta, hogy több, mint 800 különböző meghallgatásra ment el, mielőtt igazán befutott színésszé vált volna.

Kép: Flickr

Alulról küzdötte fel magát

Ruffalo hosszú ideig bartenderként dolgozott, mielőtt a kezdeti sorozatszerepei során megtapasztalhatta a színészszakmát.

Ádáz ellenségként tekint az olajvállalatokra

Több olyan környezetvédelmi tevékenység is van, amit Ruffalo szívügyének tekint, de leggyakrabban az olajbányászat ellen szokott felszólalni. Rengeteg demonstráción vett már részt és több olajkitermelő céget is beperelt.

Kép: Flickr

Tragikus barátság

Színésztársai közül a fiatalon, szomorú körülmények között elhunyt Heath Ledgert tartotta az egyik legjobb barátjának. Az Oscar-díjas színész halála után Ruffalo szüneteltette egy ideig a forgatásokon való részvételt.

Családi veszteség

Nem csak Heath Ledgert, de saját testvérét, Scott Ruffalót is rettenetes körülmények között veszítette el. Egy Beverly Hills-i utcai lövöldözés során lőtték fejbe a színész bátyját. Mindössze 39 évet élt.

Közös születésnap

Érdekesség, hogy egy napon ünnepli szülinapját a Marvel moziverzumbeli színésztársával, Scarlett Johanssonnal. Míg Ruffalo Bruce Bannert, azaz Hulkot keltette életre a képregényfilmekben, addig Johannsoné volt a Fekete özvegy szerepe.

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!