spot_imgspot_img
spot_img

Ezek lesznek az őszi-téli szezon legmeghatározóbb színei

-

Article Top Ad (AdSense)

Az idei ősszel a semleges színek hódítanak. A divatot kétségtelenül az old money aesthetic és a quite luxury határozza meg, amelyek a minimalista, időtlen és klasszikus darabokat helyezik előtérbe, és egy diszkrét színpalettán alapulnak: bézs, csokoládébarna és szürke. Más szóval: sikk, semmi más, csak sikk!

Első ránézésre azt hihetnénk, hogy nagyon borongós és egyoldalú hangulatot áraszt majd a gardróbunk, de ez korántsem igaz: a rózsaszín, lila, ezüst színek is megjelennek, és mondhatni még nagyobb hangsúlyt kapnak ezek az árnyalatok, hisz a semleges színek közül minden eddiginél jobban kitűnnek majd.

Íme, a 2023-24-es őszi/téli szezon legmeghatározóbb színei:

Szürke

Bár mindannyian meglehetősen szomorkásak vagyunk, ha az ég borús és szürkés, mégis örömmel látjuk ezeket az árnyalatokat a szekrényünkben. Anélkül, hogy unalmas vagy egyhangú lenne, a monokróm szürke megkérdőjelezhetetlenül visszanyerte helyét az ősz színpalettáján.

Bézs

Vissza az alapokhoz! Ugyanabban a kromatikus palettában a bézs minden árnyalata megtalálható: a homokszíntől egészen a szürkésbarnáig, a tónusok megnyugtatóak, megjelenésünk mégis sikkes, ez a szín mutatja meg igazán mit is imádunk ebben a trendben!

Lila

A mély lila, amit haladóknak javaslunk: a legmerészebbek szemrebbenés nélkül magukra kapják, hisz már tavaly óta visszatért ez az árnyalat. Az alkalmi szettektől, egészen a nappali, hétköznapi viseletekig mindenhol megtalálható!

Barna

A feketénél melegebb, a bézsnél kicsit érettebb szín. Stílusban és praktikumban ez az árnyalat minden kritériumnak megfelel. A barnától egészen a csokoládé árnyalatig, minden esetben finomítja és azonnal elegánsabb, stílusos megjelenést biztosít.

Rózsaszín

Nem meglepő, hogy a rózsaszín szín továbbra is rendkívül kedvelt marad, és az ősz egyik meghatározó árnyalatává vált. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a Barbiecore fukszia már kezd háttérbe szorulni, és inkább a púderes variációk jönnek előtérbe. Az őszi-téli szezonban különösen a kiegészítők terén érvényesül ez az árnyalat.

Ezüst

Az érdekes és ragyogó fémes színek nem csupán az év végi ünnepi szezonra korlátozódnak. A jelenlegi szezonban az ezüst szín örvendezteti meg a divatkedvelőket. Az elbűvölő ezüst ruhák, kiegészítők és cipők a trendek élvonalában maradnak ebben a szezonban, és lehetővé teszik számunkra, hogy ragyogjunk, bármilyen alkalomról is legyen szó.

Fekete

Az év második felében a fekete nem csupán egy alapvető árnyalat, hanem egy kifinomult és sokoldalú színként is érvényesül. Időtlen, előnyös és leírhatatlanul sikkes.

Inspiráció az őszi gardróbfrissítéshez

Megérkeztek az idei őszi sminktrendek

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!