spot_imgspot_img
spot_img

Ez lehet 2023 legjobb hűtője

-

Article Top Ad (AdSense)

A készülék négyféle jégtípus készítésére és adagolására képes, fejlett frissentartó technológiáinak köszönhetően pedig hosszabb ideig őrzi meg az élelmiszerek fogyaszthatóságát.

 

Az LG Electronics (LG) a 2023-as CES kiállításon mutatja be új LG InstaView™ franciaajtós hűtőszekrényét. A konyhapultmélységű modell nagy kapacitással és egyszerű, mégis elegáns, beépíthető kialakítással, tükröződő InstaView panellel és feltűnésmentes, süllyesztett fogantyúkkal járul hozzá a konyhaszekrénysorba tökéletesen illeszkedő, stílusos elhelyezéshez és a kulináris élvezetek fokozásához.

A vállalat új, több mint 720 literes, konyhapultmélységű hűtőszekrénye bőséges kapacitást kínál, annak ellenére, hogy mélysége 9 százalékkal kisebb, mint egy hagyományos franciaajtós modellé.[1] A tárolókapacitás növelése érdekében az LG a hűtőszekrény több központi elemét áttervezte — szűkebbé tette a hideglevegő-csatornát és a párologtatót, miközben a készülékfal vastagságát is csökkentette egy jobb szigetelés alkalmazásával. Bár tágas belső tere 25 százalékkal több helyet biztosít az élelmiszerek és italok tárolására az LG korábbi pultmélységű modelljeihez képest[2], az új franciaajtós hűtőszekrény kisebb alapterületének köszönhetően mégis segíthet helyet megtakarítani a konyhában.

Az új modell letisztult, mégis kifinomult stílusúvá teszi a konyhát az LG egyedi, tükröződő InstaView paneljének és az ajtó sík kialakításának köszönhetően. Az elegáns, rozsdamentes acélkeretbe foglalt, tükörbevonatú üvegből készült InstaView panel szinte a hűtőszekrény teljes jobb oldali ajtaját befedi. A panelre kétszer koppintva a felhasználók az ajtó kinyitása nélkül nézhetnek be a hűtő belsejébe, ami nem csak kényelmes és időtakarékos, de csökkenti a felesleges hideglevegő-veszteséget és ezáltal az energiapazarlást is. Az LG legújabb InstaView készülékének kifinomult, minimalista szépségét és letisztult, modern vonalvezetését tovább fokozzák a hűtőszekrény sík ajtajain elhelyezett, diszkrét, süllyesztett fogantyúk.

Az új franciaajtós hűtőszekrény négyféle jégtípust képes adagolni a felhasználók éppen aktuális igényeinek megfelelően, az italhoz vagy az alkalomhoz illően: a jól ismert kocka és zúzott jég mellett az LG különleges, lassan olvadó, gömb formája, vagy az új mini jégkocka is választható.

Az új modellbe épített úttörő LG-technológiák hosszabb ideig frissen tartják az élelmiszereket, és segítenek megőrizni a beépített vízadagoló higiéniáját. A vállalat saját fejlesztésű LinearCooling™ technológiája csökkenti a hőmérséklet-ingadozásokat, így a hűtőszekrény akár hét napig is megőrizheti az élelmiszerek frissességét.[3] A DoorCooling+™ megoldás mindeközben a hagyományos rendszereknél gyorsabban hűti le a belső teret[4], így az élelmiszerek minden polcon frissebbek, az italok pedig hidegebbek maradnak. Az LG UVnano™ technológiája továbbá az ultraibolya fényt kibocsátó ledek segítségével tartja fenn a hűtőszekrény vízadagolójának tisztaságát, 99,99 százalékkal csökkentve a baktériumok mennyiségét az adagoló kiöntőjén.[5]

Az LG új InstaView franciaajtós hűtőszekrénye minőségi, stílusos kiegészítője bármely modern konyhának és a felhasználók számára a kényelem, a dizájn és az élelmiszertárolás terén a legmagasabb színvonalat kínálja” — mondta Lyu Jae-cheol, az LG háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. Az elegáns, funkcionális formatervezésű, fejlett technológiáinkat alkalmazó háztartási eszközökkel a továbbiakban is célunk, hogy egyedi vásárlói értéket és élményt nyújtsunk vevőinknek.”

Az LG a 2023-as CES fogyasztói elektronikai szakkiállításon, január 5-8. között a Las Vegas Convention Center #15501 számú kiállítási standján mutatja be legújabb háztartási készülékeit, köztük az új InstaView franciaajtós hűtőszekrényt.

A termékek elérhetősége régiónként eltérhet.

[1] LG LFXS26596S – standard mélységű modell

[2] Az LG LRFVC2406S és LRFOC2606S modelleket összehasonlító, 2022 márciusában végzett, a tárolókapacitás számszerűsítésének megállapítása céljából készített, átlagos méretű üdítősdobozokat alkalmazó belső felmérés alapján.

[3] A LinearCooling a hagyományos hűtőrendszerhez képest gyakrabban juttat hideg levegőt a hűtőtérbe, ami segít fenntartani a kisebb, ±0,5 Celsius-fokos hőmérséklet-ingadozási tartományt. Az állítás a TÜV Rheinland által elvégzett, az LG belső tesztelési metódusait alkalmazó felmérésén alapszik, amely az LG LinearCooling technológiával felszerelt GSXV91NSAE modelljének zöldségtároló rekeszében a polcon lévő pak choi 5 százalékos súlyveszteségének eléréséhez szükséges időt mérte. Az eredmények a tényleges használati környezettől függően eltérőek lehetnek.

[4] A TÜV Rheinland által tesztelve, az LG belső vizsgálati módszereinek használatával. A teszt a DoorCooling+ és a nem DoorCooling+ technológiával felszerelt modelleket összehasonlítva mérte egy, a felső kosárba helyezett víztartály hőmérsékletcsökkenésének idejét.

[5] A TÜV Rheinland által, az LG belső vizsgálati módszerével tesztelve. A teszt a kiöntőre helyezett baktériumoldat (Escherichia coli, Staphylococcus aureus és Pseudomonas aeruginosa baktériumokból álló oldat) baktériumszámának csökkenését mérte desztilláltvíz-mintákban azt követően, hogy a termék UV led fényének óránként 10 percig, összesen 24 órán át normál háztartási használatnak megfelelően tették ki. Az eredmények a tényleges használati környezettől függően eltérőek lehetnek.

Csempészd be 2023-as év színét a konyhádba

Megnyitott Budapest legkülönlegesebb bemutatóterme

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!