spot_imgspot_img
spot_img

Ez kell negyven felett a nőknek

-

Article Top Ad (AdSense)

Negyven felett egy nő már sok mindenen túl van. Tele van tapasztalatokkal, veszteséggel, ugyanakkor tisztában van az igényeivel, tudja mire van szüksége. Bár sokfélék vagyunk és minden negyvenes nőnek megvan a saját története, néhány dolog közös bennünk.

Mi már ezekre a dolgokra vágyunk:

Egy érett nő érzelmi támaszra vágyik

Modern korunkban a legtöbb nő független és el tudja tartani magát. De ez még inkább igaz a negyven feletti nőkre. Ezeknek a nőknek sokszor nincs szükségük egy férfira, aki segítené őket a pénzügyekben vagy bármilyen más alapvető szükségletben. Egy autó nem fog lenyűgözni egy negyvenes éveiben járó nőt. Szóval mire van szüksége? Érzelmi támogatásra. Arra van szüksége, hogy a férfi sziklaként legyen ott mellette. Egy olyan támaszként, akiben meg lehet bízni és akire számítani lehet.

Egy érett nőnek arra van szüksége, hogy meghallgassák

A jól működő érzelmi támogató rendszer egyik része a jó hallgatóság. És az értő figyelem. Mi nők általában jobban szeretünk kommunikáció útján kapcsolatba lépni másokkal, mint a férfiak. Ez az oka annak, hogy a nők órákon át csevegnek az ebédlőasztalnál, míg a férfiak inkább úgy kapcsolódnak, hogy egymás mellett ülve nézik a meccset. Mivel a legtöbb nőnek nagy gyakorlata van a kommunikációban, mindig tudatában vagyunk annak is, hogy figyelnek-e ránk vagy sem.  Jó hallgatónak lenni azt jelenti, hogy teljes mértékben arra összpontosítunk, amit a másik mond. Kérdéseket teszünk fel vagy megjegyzéseket fűzünk a másik mondandójához. Egy érett nő tele van pozitív tulajdonságokkal, intelligens és sok élettapasztalattal rendelkezik. Nincs már türelmünk egy olyan férfihoz, aki nem érti az emberi kapcsolatok alapjait: a kommunikációt és a hallgatást.

Az érett nők jobb kommunikációt szeretnének

És még mindig a kommunikáció… mert a jó kommunikáció az egyik legfontosabb dolog napjainkban, és talán mindannyian vehetünk plusz leckéket belőle. Még a legtapasztaltabbaknak is vannak hibái vagy olyan dolgok, amelyeken dolgozhatnának.  Van, aki elhallgatja az érzéseit, és nem akar beszélni róluk, nem tudják kifejezni, ha szomorúak, vagy a szükségleteiket, míg mások kiabálva tudják csak elmondani a problémájukat. Tényleg nem könnyű szavakba önteni az érzéseinket, de egy negyven feletti éveiben járó nőről azt is tudni kell, hogy ő már tudja, milyen fontos a kommunikáció, ezért igazán értékelni fogja, ha egy férfi erőfeszítéseket tesz azért, hogy jobbá váljon ebben. Ha beszélni tudunk egymással, az nemcsak az általános emberi kapcsolatainkra van jó hatással, hanem erős és egészséges köteléket épít ki két ember között.

Az érett nők megbízható férfit szeretnének

A negyven feletti nők belefáradtak a játszmákba, így nem csoda, hogy nagyra értékelik az őszinteséget és az egyenességet. Az a férfi, aki be tudja bizonyítani, hogy nem játszik, és meg lehet benne bízni, jó esélyekkel képes megtartani egy nőt. Egy érett nő már tudja, hogy a kapcsolatok bizalomra épülnek. Tehát a túlreagálás olyan dolog, ami nem vonza, jobb, ha őszinték vele és nyíltan vállalják önmagukat.  Az idő drága, és nem akarjuk elpazarolni. Túl megannyi emberi kapcsolaton, elrontott dolgon, elveszett házasságokon, eleget tanultunk ahhoz, hogy összhangban legyünk azzal, amit egy férfitól és egy párkapcsolattól akarunk.

Negyven felett nem szeretjük, ha fiatalabb nőkhöz hasonlítanak minket

A negyvenes-ötvenes nő lehet jó formában, és fiatalabbnak tűnhet a koránál, de nem akarjuk, hogy egy 20-as vagy 30-as éveiben járó nőhöz hasonlítsanak minket. Mert nem vagyunk 20-30 évesek. És őszintén: nem is akarunk 20-30 évesek lenni!

Az érett nők romantikát akarnak

De itt nem a virágokról van szó. Mert nem akarunk semmit, ami plusz munkát igényel. Viszont a minőségi romantika egy más kérdés. Egy negyvenes évei felett járó nő számára ez pedig nem más, mint a figyelmesség és az idő. Szeretnénk érezni és gyönyörködni a kapcsolatban. Érezni akarjuk a figyelmességet és a tiszteletet. Különlegesnek akarjuk érezni magunkat. Sokan közülünk hosszú órákat dolgoznak minden egyes nap. Sokkal romantikusabb és tartalmasabb, amikor egy férfi inkább arra szánja az időt, hogy megtanulja, hogyan szeretjük a kávét és már akkor elénk teszi, amikor még csak gondoltunk rá, vagy kitalálja, mire vágyunk. Ami nem egy nagy ördöngösség, ha figyel és kíváncsi ránk…

Az érett nő a lélekre vágyik

Egy emberre, aki megérti, ki ő. Ugyanazon az oldalon áll, tanult a múltbeli kapcsolataiból, és nem ott tart, hogy a régi viselkedésmintákat ismételgesse. Őszintén szólva, egy intelligens férfival való nagyszerű beszélgetés lehetősége kivételesen vonzó egy negyvenes  nő számára. Bekapcsol benne valamit. Nem véletlenül mondják, hogy az agy a legerősebb nemi szerv. A szűklátókörűség, a fösvénység és a humortalanság nem kell. A humor szexi, ahogy az átgondoltság is. Mi nők értékeljük, ha egy férfi magasabb szintű dolgokon vagy éppen az élet értelmén gondolkodik.  Értékeljük, ha valakinek van perspektívája és képes a nagyobb képet nézni. És, ha már a lélekről beszéltünk: szeretjük, ha ez a hálószobában is jelen van…

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!