spot_imgspot_img
spot_img

Dobó Ági külföldre költözne a családjával

-

Article Top Ad (AdSense)

Külföldi terveket szövöget családjával Dobó Ági.

A népszerű blogger-influencer elárulta, imád elmerülni más országok gasztronómiájában, és férjével együtt szívesen kipróbálnák, milyen az élet például Spanyolországban vagy Ausztriában. Szoros napirenden persze nincs náluk a téma, ennek pedig családjaikon túl a népes baráti társaságuk örül a legjobban. Barátnőivel a hétvégén éppen egy közös nagy főzésre készül legújabb szakácskönyve receptjeiből. 

Dobó Ági lassan tíz éve blogol és avatja be mindennapjaiba a közönséget. Jó ideje már, hogy a gasztronómia nagy rajongója, nyert már főzőműsort is, és receptjeit megosztja a követőivel. Legújabb receptkönyvénél a barátai bábáskodtak. 

„Amikor készült a könyv, gyakorlatilag összeköltöztünk egy hétre a mi házunkban néhány baráti párral. Minden „családi vállalkozásban” ment, hiszen a fotós, a grafikus, a szerkesztő is a társaságunkhoz tartozik. És mivel folyamatosan készítettük a finomabbnál finomabb mártogatósokat, krémeket, kencéket, senki sem bánta, hogy ez tulajdonképpen munka. A hétvégén a barátnőim a Konyhakiállításra is elkísérnek, ahol saját standon fogunk majd főzni három napon keresztül, és persze viszem a könyveket is – nevetett Ági, akinek a mindennapokban nagy hasznára van a gasztronómia iránti rajongása. Férje mellett ugyanis két kisfia is imádja, bármit is készít nekik. –  Bármit is készítek nekik, szerencsére szeretik, bár a kisebbik fiam nem bánná, ha túrós csusza lenne a reggeli, az ebéd és a vacsora is. Arról, hogy külföldre költözzünk legalább egy időre, már régóta beszélgetünk, de egyelőre itt tart minket a családunk, akikkel nagyon közel állunk egymáshoz, és persze a barátok. Én ugyan messzebbre is szívesen mennék, de azért, hogy tőlük ne legyen nagy a távolság, leginkább Európában gondolkodunk. A spanyol ételek például nagyon finomak, és a mediterrán országok közül ez a régió áll a legközelebb hozzánk. Vagy éppen Ausztria, ahol nemsokára sítábort is rendezünk, a szomszédban van, és onnan bármikor haza is jöhetünk.”

Mielőtt azonban a költözés testközelbe kerülne, Ági gőzerővel dolgozik itthon is. Immár második receptkönyve, a Krémek, kencék lett az olvasói kedvence, ezt mutatja be a március 3-5 között a Papp László Budapest Sportarénában, a Konyhakiállításon, ahol a közönség a legújabb trendekkel, a létező leghatékonyabb energiafelhasználású konyhai gépekkel is ismerkedhet amellett, hogy gasztronómiai bemutatókat, beszélgetéseket is láthat-hallhat a színpadon.

www.konyhakiallitas.hu 

Egészséges éttermek neked

Újra az Egri Csillag Héttel indul a tavasz! 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!