Cristiano Ronaldo 4 milliárd dolláros mozdulata

-

Egy olyan világklasszis focista, mint Ronaldo egyetlen kézmozdulattal is beleszólhat akár a Coca-Cola árfolyamának alakulásába is. Kétségtelen, hogy nála minden apró gesztus számít, a világ egyik legismertebb sportolója, ráadásul majdnem 300 millió követője van Instagramon.  A Magyarország-Portugália Európa-bajnoki meccset megelőző sajtótájékoztatón a vizet választotta az elé kikészített cukros ital helyett. Ezt a húzását kőkeményem megérezte a Cola-Cola.

 

A portugál sztárfocista a magyar válogatott elleni Eb-meccs előtt jelezte grimaszolva, hogy ő inkább vizet iszik, elpakolta maga elől a Colás üvegeket és felemelte az ásványvizes palackot, jelezve, hogy a víz egészségesebb.   

The Guardian megírta, hogy a Coca-Cola a sajtótájékoztató alatt négymilliárd dollárt veszített az értékéből, 242 milliárd helyett már csak 238 milliárd dollárra becsülték. Egy részvény ára 56,1 dollárról 55,22 dollárra esett vissza. Elképesztő, hogy Ronaldo ilyen mértékben beleszólt a sajtótájékoztatós megmozdulásával a Coca-Cola részvények árába. Az meg szintén érdekes adalék, hogy egykor a focifenomén is szerepelt Cola-reklámban.

A Coca-Cola rövid közleményében úgy reagált a jelenetre, hogy mindenkinek joga van azt inni, amit akar.

Itt az ominózus jelenet:

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!