Cool unikornis fagyi

-

Évek óta nagy sikerrel készítik a szivárvány minden színében fellelhető, varázslatos unikornis formájú édességeket és fagylaltkülönlegességeket.

Miért szeretjük?

Színes, cukorkákkal, olykor gumicukorral díszített, finom, rágógumi-vattacukor ízű hűsítő, amit már csak azért is megveszünk, hogy posztoljuk róla az Instagramon. Fagyizótól fűggően, különböző formában és színben ismerhetjük, hiszen van, ahol csavaros alakba rejtik, vagy csak rózsaszín-kék változatban jelenik meg.

Hol kapható?

Kapualj Fagyizó
forrás: https://fmc.hu/

A Kapualj Fagyizóban a sok finom íz mellett, megtalálható a színes és unikornis ábrával ellátott, vattacukor ízű finomság.

https://www.facebook.com/pages/Kapualj/491376927689053

Creama Fagyizó
forrás: https://www.facebook.com/gelaterialacrema/posts/2414192541946267/

A Crema Fagyizóban pedig a megszokott rózsaszín csodától elrugaszkodva, lilás árnyalatúra készítették a „Magic Unicorn” nevű különlegességüket. Az íze pedig: vattacukor gyümölcs sziruppal.

https://www.facebook.com/gelaterialacrema/posts/2414192541946267/

 

Sugar shop
forrás: https://sugarshop.hu/termek/unicorn-shake/

A Sugar Shopban megkóstolhatjuk az unicorn shake-t, amely rágó és puncs fagylalt alapon, tejjel felöntött, tejszínhabbal, szóró cukorral, vattacukorral és marcipán unikornis füllel, illetve szarvval díszített. Ez igazán cool fagylaltos shake!

https://sugarshop.hu/termek/unicorn-shake/

Házi recept

Amennyiben a saját konyhánkban szeretnénk kipróbálni a fagylaltkészítők életét, vagy csak szeretnénk ízlésünk szerint „fűszerezni” a desszertet, itt a remek alkalom, hogy kipróbáljunk egy házi receptet:

Hozzávalók:

  • 0,5 l habtejszín
  • 5 különböző ételszínezék
  • színes cukorkák

Elkészítés:

Habverővel felverjük a sűrített tejszínes alapot. Ezt annyi felé osztjuk, ahány ételszínezőt használunk, jelen esetben ötre. Egy-egy csepp ételszínezőt adunk a sűrű alapnak, majd óvatosan átkeverjük őket. Ízlés szerint öntsük bele a színes keverékeket egy edénybe, majd szórjunk rá cukorkát, gyöngyöt, gumicukrot. Ezt éjszakára a hűtőbe hagyjuk, másnap pedig kezdődhet is a fagyizás!

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!