spot_imgspot_img
spot_img

Nőtípusok, akikkel nehéz kijönni

-

Article Top Ad (AdSense)

A komoly kapcsolatot kereső férfiak számára nem csupán a külső számít. Van néhány olyan jellemvonás, ami nagyon zavaró egy nőben a hosszabb távú viszonyra vágyó férfiak számára. 

Tudjuk, hogy a vonzalom elemi erővel bír. Ha azonban hosszabb, harmonikusabb kapcsolatra vágyik valaki, akkor néhány viselkedésforma roppant taszító lehet.

Hisztérika

A férfiak nem szeretik a drámázást és a színpadias megnyilvánulásokat. Menekülnek az olyan helyzetek elől, amikben a nő siránkozik és teátrálisan viselkedik. A pasik kínosnak érzik a hisztériázást. Hiába szeretnék megvigasztalni, kiengesztelni a nőt, ha az folyton felnagyítja a negatív dolgokat.  A drámakirálynők viselkedése a férfiakból elzárkózást vált ki.

Hiába gyönyörű és dekoratív egy nő, ha fárasztó és kiszámíthatatlan, ráadásul színésznői képességekkel taglalja a problémáit.  Néha nagyon jólesik drámakirálynőként viselkedni, de ezt inkább a legjobb barátnővel tegyük.

Önszapuló

A sopánkodás nem szexi.  Egyik férfi se indul be attól, hogy a nő a saját súlyát, testalkatát becsmérli. Kellemetlen azt hallani már az ismerkedés elején, hogy a nő önmagát szidja. Senki ne csináljon antireklámot a testének, személyiségének!

Nemcsak a párkapcsolatokban, hanem más minőségi emberi viszonyokban is idegesítő szokás az önszapulás.

Megmentésre váró

A megmentésre váró lányok, nők hajlamosak áldozatnak látni magukat. Úgy érzik, hogy negatív energiák veszik őket körbe. A múltbéli kudarcaikat emlegetik, elromlott kapcsolataikra utalgatnak.  A folyton gyanakvó nők a régebbi rossz élményeik fogságában élnek. Szörnyű érzés a múlt sebeitől szenvedni, de a fel nem dolgozott kudarcok férfiriasztó szokásokhoz vezethetnek.

Luxusimádó királylány

Biztos sokak számára visszataszító az olyan nő, aki rangra, státuszra, pénzre hajt. A luxusholmik bűvöletében élő lányok a csillogást és a szuper Insta-képek elkészítését nagyon fontosnak tartják, szinte lételemük a villogás. Ideig-óráig élvezetes lehet egy ilyen nő társasága, ám hosszabb távon ezeket az igényeket kielégíteni és egy felszínes életet élni már csöppet sem kecsegtető.

Irányításmániás

A férfiak nem igazán rajonganak a sok szabályért egy kapcsolatban. A túl erős kontroll, az örökös számonkérés frusztráló. Az irányításmániás nők azonban nagy elvárásokat támasztanak magukkal szemben és másokkal szemben is. Az ilyen hölgyek folyton versengenek, a képességeiket és tehetségüket fitogtatják.

A felsorolt viselkedéseknek a hátterében lelki okok állhatnak, amiket ha felismer az illető, magába nézve változtathat a szokásain.

Cikkünk hasonló témában a férfitípusokról: https://bcoolmagazin.hu/5-ferfitipus-akit-a-legtobb-no-kerul/

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!