Ez a mi történetünk! Bemutatták a Puskás-musicalt

-

Magyarnak lenni igenis jó!

Mi magyarok, szebb élményt aligha kaphattunk volna az elmaradt tűzijáték helyett augusztus 20-án, mint a Puskás Ferenc életéről szóló musicalt. Az érzést, hogy magyarnak lenni igenis jó!  Ez a mi történetünk!

Augusztus 20-án mutatták be Puskás Ferenc életéről szóló musicalt. Pont azon a napon, amikor a legendás focista 75 évvel ezelőtt, 1945. augusztus 20-án először játszott  a magyar labdarúgó válogatottban, ahol azonnal gólt is szerzett az osztrákok ellen, és a magyar csapat végül 5-2-re győzött.
A musical nem kizárólag a magyar futball legismertebb csillagának életéről szól, hanem egy megható történet hazaszeretetről, barátságról, hűségről. A Szente Vajk Jászai Mari-díjas színész, rendező által világszínvonalon megrendezett előadás könnyekig meghatja a nézőket. A bemutató után hosszasan, állva tapsoltak.

A musicalban szereplő színészek, táncosok

A musical 1937 és 1960 között játszódik, valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be ezt az időszakot. Puskás Ferenc életét 10 éves korától követhetjük, amikor először igazolja le a Kispest, egészen addig, amikor disszidálás után, a Reál Madrid színeiben megnyeri a Bajnokcsapatok Európa Kupáját.

Puskás-musical
A felnőtt Puskás Ferencet Veréb Tamás alakítja.

Szabó László producer szerint „Nincs magyar ember a Földön, akit meg ne érintene Puskás és az Aranycsapat története. Minden percben büszkeség tölt el, hogy kitalálója és alkotója lehetek a legismertebb magyar történetét a modern és közkedvelt műfaj, a musical formájában színre vivő produkciónak. Többszáz, egytől egyig profi művésszel, műszaki szakemberrel és más háttérdolgozóval együttműködve, őket vezetve nagy felelősség a produkció színrevitele. Mindannyian együtt garantálják azt, amiről meg vagyok győződve: minden egyes nézőnk nagyon fogja szeretni a Puskás musicalt és még jobban a szívébe zárja Puskás Ferenc történetét.”

A bemutatót megtisztelte Magyarország legidősebb válogatott labdarúgója, Radó Józsi bácsi, aki két válogatott mérkőzésen is együtt lépett pályára Puskás Ferenccel.

Középen Magyarország legidősebb válogatott labdarúgója, Radó Józsi bácsi

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!