spot_imgspot_img
spot_img

Ez a mi történetünk! Bemutatták a Puskás-musicalt

-

Article Top Ad (AdSense)

Magyarnak lenni igenis jó!

Mi magyarok, szebb élményt aligha kaphattunk volna az elmaradt tűzijáték helyett augusztus 20-án, mint a Puskás Ferenc életéről szóló musicalt. Az érzést, hogy magyarnak lenni igenis jó!  Ez a mi történetünk!

Augusztus 20-án mutatták be Puskás Ferenc életéről szóló musicalt. Pont azon a napon, amikor a legendás focista 75 évvel ezelőtt, 1945. augusztus 20-án először játszott  a magyar labdarúgó válogatottban, ahol azonnal gólt is szerzett az osztrákok ellen, és a magyar csapat végül 5-2-re győzött.
A musical nem kizárólag a magyar futball legismertebb csillagának életéről szól, hanem egy megható történet hazaszeretetről, barátságról, hűségről. A Szente Vajk Jászai Mari-díjas színész, rendező által világszínvonalon megrendezett előadás könnyekig meghatja a nézőket. A bemutató után hosszasan, állva tapsoltak.
A musicalban szereplő színészek, táncosok

A musical 1937 és 1960 között játszódik, valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be ezt az időszakot. Puskás Ferenc életét 10 éves korától követhetjük, amikor először igazolja le a Kispest, egészen addig, amikor disszidálás után, a Reál Madrid színeiben megnyeri a Bajnokcsapatok Európa Kupáját.

Puskás-musical
A felnőtt Puskás Ferencet Veréb Tamás alakítja.
Szabó László producer szerint „Nincs magyar ember a Földön, akit meg ne érintene Puskás és az Aranycsapat története. Minden percben büszkeség tölt el, hogy kitalálója és alkotója lehetek a legismertebb magyar történetét a modern és közkedvelt műfaj, a musical formájában színre vivő produkciónak. Többszáz, egytől egyig profi művésszel, műszaki szakemberrel és más háttérdolgozóval együttműködve, őket vezetve nagy felelősség a produkció színrevitele. Mindannyian együtt garantálják azt, amiről meg vagyok győződve: minden egyes nézőnk nagyon fogja szeretni a Puskás musicalt és még jobban a szívébe zárja Puskás Ferenc történetét.”

A bemutatót megtisztelte Magyarország legidősebb válogatott labdarúgója, Radó Józsi bácsi, aki két válogatott mérkőzésen is együtt lépett pályára Puskás Ferenccel.

Középen Magyarország legidősebb válogatott labdarúgója, Radó Józsi bácsi
Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!