spot_imgspot_img
spot_img

Bemutatkozik a legújabb csúcstelefon

-

Article Top Ad (AdSense)

A Samsung bemutatja a Galaxy S21 Ultra 5G csúcstelefont, amely új szintre emeli az okoseszközökről alkotott elképzeléseket. Az S21 Ultra 5G-ben megtalálhatók mindazok az elemek és funkciók, amelyek a vállalat legjobbjaira jellemzők, mint a legfejlettebb Professzionális kamera és lenyűgöző, intelligens kijelző. A Galaxy S szériában elsőként megjelenő, népszerű S Pennel a felhasználók hatékonyabban használhatják az S21 Ultra 5G-t kreatív feladatokra is.  

„A Galaxy S21 Ultra 5G újabb példája a Samsung innovatív megközelítésének, amellyel személyre szabott élményeket kínál a felhasználók számára – mondta el TM Roh, a vállalat Mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – A technológia az életünk elengedhetetlen részévé vált, a Galaxy S21 Ultra 5G pedig egy jelentős előrelépés, amely megmutatja, milyen elképesztő lehetőségek rejlenek még a technológiai fejlesztésben.”  

A Galaxy S21 Ultra 5G a Galaxy S széria évtizedes sikertörténetének legújabb fejezete. A készülék azok számára készült, akik olyan csúcstechnológiás megoldást keresnek, amellyel közel érezhetik magukat a szeretteikhez és naprakészek maradhatnak a számukra fontos területeken. A Galaxy S21 Ultra 5G a Galaxy S sorozat legújabb tagjaival együtt új szintre emeli a mobiltelefonos felhasználói élményt.  

Innovatív megoldások és látványos megjelenés

A Galaxy S21 5G szériát feltűnő formatervezése megkülönbözteti más okostelefonoktól. Az új, Készülék keretével egybeolvadó kamerasziget letisztult egységet alkot a készülékház fém keretével. A Galaxy S21 Ultra 5G Fantomfekete és Fantomezüst árnyalatokban elérhető és a ködös hatású kialakításának köszönhetően egy luxuskészülék időtlen stílusában érkezik. A készülék időtállóságáról a Corning® Gorilla® Glass Victus™, az eddigi legellenállóbb Gorilla Glass üveg gondoskodik.   

A Galaxy S21 Ultra 5G az S21 széria legnagyobb tagja 6,8 colos Dinamikus AMOLED 2X kijelzőjével, amely a Samsung eddigi legjobbja. A felhasználóknak nem szükséges választaniuk a sima 120 Hz frissítési ráta és a látványos Quad HD+ felbontás között, az S21 Ultra 5G a Galaxy sorozat történetében először mindkettőt képes egyszerre nyújtani. A készülék automatikusan a megjelenő tartalomhoz igazítja a frissítési rátát 10- és 120 Hz között, így az energiahatékonyság miatt az üzemidő is tovább növekedhet. A Galaxy S21 Ultra 5G kijelzője az S20 modellhez képest 25 százalékkal magasabb fényerőt biztosít, az 1500 nites érték az eddigi legmagasabb a Galaxy okostelefonok között. A kontrasztarány 50 százalékkal jobb az előző generációnál, így akár kültéren is lenyűgözően éles és tiszta a kép jeleníthető meg. Csakúgy, mint a Galaxy S21 5G és S21+ 5G, a Galaxy S21 Ultra 5G is rendelkezik a Szemkímélő szűrő technológiával, amely csökkenti a felhasználók szemének fáradását.   

Kiemelkedő kamerakezelés

A Galaxy S21 Ultra 5G a Galaxy sorozat eddigi legfejlettebb kamerarendszerével érkezik, így a felhasználók különböző fényviszonyok és beállítások között is lenyűgöző, stúdióminőségű fotókat készíthetnek, az új MI-alapú megoldásokkal pedig könnyedén forgathatnak és szerkeszthetnek videókat, akár a profik.  

A hátlapi quad kamera (ultraszéles-, széleslátószögű és duál tele lencsék) továbbfejlesztett, 108 MP pro szenzorával 12 bites HDR fotók készíthetők, amelyek 64-szer gazdagabb színeket és több mint háromszor szélesebb dinamikatartományt nyújtanak. A Galaxy készülékek közül elsőként készíthetők mindegyik lencsével 4K felvételek 60 fps mellett, beleértve az előlapi és a hátlapi kamerát is, így a felhasználók felvétel közben is szabadon válthatnak ezek között. A 12 bites RAW fájltípusnak köszönhetően egyetlen részlet sem veszik el a fényképek szerkesztése közben.

Az S21 Ultra 5G-vel a zoom használata közben nem szükséges a minőségromlás miatt aggódni. A Galaxy S21 Ultra 5G százszoros Space Zoom, ultranagyítás az első Duál Tele lencserendszerrel érkezik, amelyben egy háromszoros és egy tízszeres optika található, mindkettő Kettős Pixel(2PD) Autofókusszal, amelynek köszönhetően nagy távolságból is tiszta felvételek készíthetők. 

A Galaxy S21 Ultra 5G továbbfejlesztett Világos éjjeli módja a Samsung eddigi legjelentősebb eredménye az éjszakai fotózás terén. A továbbfejlesztett Éjszakai módnak, a zajcsökkentésnek, valamint a 12MP Nona-binning technológiának köszönhetően a felhasználók gyorsan és kiváló minőségben készíthetnek felvételeket olyan, kihívást jelentő körülmények közötti is, mint például egy gyengén megvilágított szoba vagy éjszakai táj. 

Intelligens és ultragyors csatlakozás

A Galaxy S21 Ultra 5G készülékben is megtalálhatók a cégre jellemző kiemelkedő technológiai fejlesztések, mint például az ultra szélessávú technológia (UWB), vagy azok az új csatlakoztathatósági lehetőségek, amelyek átalakítják az eszköz és felhasználó közötti interakciót.

A Galaxy S21 Ultra 5G felhasználói a csúcskészüléküket a kreatív önkifejezés hatékony eszközeként is bevethetik. A Samsung az S sorozat történetében először hozza el a rajongók által kedvelt S Pen élményt a Galaxy S21 Ultra 5G készülékkel, a Wacom technológiájával. A rajzolástól kezdve a jegyzetelésen át a fényképek szerkesztéséig és a dokumentumok aláírásáig rengeteg új lehetőség érhető el. Akár egy Galaxy Note okostelefon vagy Galaxy Tab készülék S Pen-je is használható, de az S Pen külön is megvásárolható, vagy akár az egyedi tokkal együtt. 

A Galaxy S21 Ultra 5G az egyik első okostelefon, amely támogatja a Wi-Fi 6E technológiát, amely minden eddiginél gyorsabb kapcsolatot biztosít. A nagyobb sávszélességnek és a gyorsabb internetkapcsolatnak köszönhetően a felhasználók pillanatok alatt streamelhetnek, vagy oszthatnak meg tartalmakat. Az ultragyors és alacsony késleltetésű 5G-nek köszönhetően az S21 Ultra 5G gyors videoletöltést, zökkenőmentes videokonferenciákat és streaming élményt tesz lehetővé.

A csatlakoztatott eszközök ökoszisztémájában megszakítás nélküli, tartós kapcsolatokra van szükség. A Galaxy S21 Ultra 5G Dual Bluetooth® technológiát alkalmaz, amely a stabil kapcsolat mellett lehetővé teszi a Galaxy Buds Próhoz hasonló eszközök fogyasztásának csökkentését is.  

Megbízható teljesítmény és védelem

A Galaxy S21 Ultra 5G továbbfejlesztett kamera-, kijelző- és csatlakoztathatósági funkcióit a Galaxy eszközök történetének legkorszerűbb chipsetje biztosítja, amelynek köszönhetően az eszköz gyorsabb, valamint nagyobb teljesítményre és jobb energiahatékonyságra képes. Amennyiben a készülék akkumulátora alacsony töltöttségi szintet jelez, a Galaxy S21 Ultra 5G mindössze 30 perc alatt képes újra 50 százalékos töltöttséget elérni

Az okostelefonok talán minden eddiginél nagyobb szerepet játszanak a felhasználók életében, éppen ezért az érzékeny információk védelme kiemelten fontos. A Galaxy S21 védelmét a Knox Vault, a vállalat saját, chipset szintű (SoC) biztonsági platformja látja el. A szabotázsbiztos biztonsági memória hozzáadásával a Knox Vault az S21 sorozattal a biztonság egy újabb szintjét hozza el.

A Galaxy S21 egy új funkcióval teszi lehetővé a privát adatok magasabb szintű védelmét és nyomon követését. A fotók készítési helyének metaadatai könnyedén eltávolíthatók megosztás előtt. A Galaxy S21 új, Személyes Megosztás funkciójának köszönhetően a felhasználók maguk dönthetik el, hogy mely személyek számára, milyen hosszú ideig legyen elérhető a megosztott tartalom, így bármilyen dokumentum biztonságosan megosztható. 

 Elérhetőség

A Galaxy S21 Ultra 5G 2021. január 29-től lesz elérhető Magyarországon. A Galaxy S21 Ultra előrendelésére január 14., 17:00 és január 28., 23:59 között van lehetőség. A Galaxy S21 Ultra 5G előrendelése esetén Galaxy Buds Pro és Galaxy SmartTag a ráadás készülék, melyek a Samsung Members alkalmazáson keresztül igénylehetőek. A Galaxy S21 Ultra 5G két új színben érkezik: 

  • Fantomfekete, Fantomezüst: a 128GB modell 12GB RAM-mal, 479,990 Ft-os áron érhető el;
  • Fantomfekete, Fantomezüst: a 256GB modell 12GB RAM-mal 499,990 Ft-os áron érhető el; 
  • Fantomfekete: az 512 GB modell 16GB RAM-mal pedig 549,990 Ft-os áron érhető el.
Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!