Balatoni szórakozás, kicsit másképp! 2. rész – Vegán élményfőzés a levendulásban

-

A balatoni nyaralás sokkal színesebb is lehet, mint a hagyományos fürdőzés és lángosevés. A magyar tenger számos kevésbé ismert, ám annál különlegesebb kikapcsolódási, szórakozási lehetőséget kínál. Cikkünkben a déli partról és vonzáskörzetéből mutatunk be néhány kihagyhatatlan programot, ha a tóhoz ellátogatva nemcsak strandolni szeretnénk, hanem új élményekkel is gazdagodnánk.

Vegán élményfőzés a levendulásban – Zamárdi

Pozsonyi Zsuzsi KitchenCoach, vegán séf, tematikus, kiscsoportos főzőköröket szervez a Zamárdi alsó pincesori levendulásban, ahol két éve él. A szakácsot egykori kifőzdéjének vendégei inspirálták főzőtanfolyamok rendezésére, ugyanis szerették volna megtanulni a nála fogyasztott finomságok elkészítését.

Zsuzsi 100% növényi alapú ételeivel ezen táplálkozási irányzat egészségmegőrző szerepét hirdeti.
„Arra tanítom az embereket, hogy tudjanak kreatívabban és egészségesebben, a megszokottól kicsit eltérően főzni és alkotni a növényekből. Ezáltal színesíthetik az étrendjüket, úgy, hogy az az egészségük megőrzését szolgálja. Ez a misszióm” – árulta el a séf.
A közös élményfőzés alkalmával nemcsak később is kamatoztatható tudást kapnak a résztvevők, hanem a finom falatok mellett remekül is szórakoznak. Mindezt az élményt pedig csodás környezetben, egy levendulamező közvetlen szomszédságában élhetik át.

Júniustól augusztus végéig minden szombaton és vasárnap, előzetes bejelentkezés alapján lehet részt venni a programon.
Pozsonyi Zsuzsi KitchenCoach, vegán séf, tematikus, kiscsoportos főzőköröket szervez a Zamárdi alsó pincesori levendulásban,
Igény szerint angol nyelven is elérhető a szolgáltatás.
Facebook/Suzykitchencoach/Főzzünk a levendulásban
instagram: pozsonyizsuzsi_kitchencoach
Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!