spot_imgspot_img
spot_img

Megnyílt az első Apple Premium Partner üzlet Magyarországon

-

Article Top Ad (AdSense)

Soha nem tapasztalt Apple élmény Magyarországon? Ezt hozza el nekünk az iSTYLE első Apple Premium Partner üzlete, amely februártól várja az érdeklődőket a budapesti Árkád bevásárlóközpontban.

A közép-kelet-európai régió második Apple Premium Partner márkaboltja az ikonikus Apple Store vásárlási élmény és ügyfélkiszolgálás teljesen új szintjét képviseli. Az új koncepció alapján megújult üzlet a korábbinál nagyobb területen, számos újdons ággal várja az Apple rajongókat.

A budapesti Árkád bevásárlóközpont földszintjén található iSTYLE üzlet az első hazai bolt, amely egy új korszak kezdetét jelenti, és ahol az Apple rajongók számára még nagyobb élménnyé válhat a vásárlás. Ez elsősorban a 125 m2-re növekedett alapterületű bemutatótérnek és az Apple-től megszokott letisztult, barátságos környezetnek köszönhető. Sőt, még több munkatárs, szakszerviz és emelt szintű terméktámogatási szolgáltatás várja az érdeklődőket. Az új Apple Premium Partner üzlet célja, hogy az ügyfelek még közelebb kerüljenek a márka ikonikus világához, és a vásárlók még magasabb minőségű kiszolgálásban részesüljenek.

Milyen újdonságokra számíthatunk az Árkád megújult iSTYLE üzletében?

  • Apple stílusnak megfelelő, megújult design

Az üzlet designját az Apple cupertinoi központjában erre szakosodott designer csapat készítette. Minden berendezés az Apple közvetlen beszállítóitól származik: a kőpadló Olaszországból, a dizájnos lekerekített asztalok az USA-ból, a bútorok pedig Németországból érkeznek. További különlegesség, hogy az üzletben nemsokára fizikai pénztárgép sem kell majd a vásárláshoz.

  • Azonnal kézbevehető termékek

Az Apple Premium Partner üzletekben az eddiginél még nagyobb hangsúlyt kap az Apple termékek és az Apple gyári kiegészítők megjelenítése. A zárt vitrinek száma minimálisra csökken, így a személyzet segítsége nélkül is könnyen ki tudjuk próbálni a nyitott felületekre kihelyezett termékeket.

  • Szervizszolgáltatások – akár egy napon belül

A kiemelt üzletben folyamatos szervizszolgáltatásokkal várják az ügyfeleket, így a bolt szakemberei akár aznap elvégeznek egy iPhone képernyő- vagy akkumulátorcserét.  A fizetési lehetőségek tárháza is bővül: az Easy Upgrade fizetési szolgáltatások és az iSTYLE Comfort szolgáltatási csomagok mellett áruhitel konstrukciót és használteszköz-beszámítási szolgáltatást is biztosítanak a vásárlók számára.

  • Szakértő személyzet és workshopok

Az üzletben a megszokott öt fő helyett nyolc exkluzív, Apple Premium Partner képzésben részesült munkatárs segíti a zökkenőmentes kiszolgálást, így a legtöbb Apple-lel kapcsolatos felmerülő kérdésünkre gyorsan választ kaphatunk.

Ezen felül, az Apple Premium Partner üzletben rendszeres ingyenes oktatásokon és nyílt workshopokon is részt vehetünk. A tavasszal induló tanfolyamok témái például: MacOS munka kezdőknek, tippek és trükkök haladó Mac-felhasználóknak, illetve videóvágás. Ha többet szeretnénk megtudni Apple eszközünkről vagy eddigi tudásunkat bővítenénk, mindenképpen érdemes betérni az üzletbe.

Lépj be Te is az iSTYLE új Apple Premium Partner világába!

Megérkezett az új Super WiFi

 

Fotózási és videózási tippek a téli szezonhoz

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!