Állítsd össze a legforróbb Valentin-napi szettet!

-

Piros, rózsaszín és fekete – ezek a színek kellenek egy érzéki Valentin-napi kollekció összeállításához. Íme a “Date Night”, egy olyan kapszula kollekció, amelyet egy magabiztos, titokzatos, merész és gyengéd nő ihletett. A RESERVED tervezői a történetet intenzív árnyalatokkal mesélik el, amelyeket szűk szabású kabátok, illetve romantikus ruhák városias, mégis elegáns szabásaiban jelennek meg. A kontrasztot emellé bomber dzsekik és statement öltönyök adják. 

Érzelmek és érzékek határoznak meg minket – ezen a sokszínű és szerteágazó érzelmek köszönnek vissza akár egyazon dizájnon belül ebben a kollekcióban. Az intim és bensőséges dolgok merész, vagy akár hivalkodó dolgokkal párosulnak. Az élénk rózsaszín és vörös, illetve a mélyfekete használata remek kiindulópont volt az egyszerű, karakteres és a 2022-es év legfőbb trendjeit tükröző formák megalkotásához. Ezek kombinációjából jött létre a grandiózus blézerből és enyhén bővülő szárú nadrágból álló kosztüm, a fémes részlettel ellátott mini-kardigán, a rövid kabát, amelyet az ujján lévő ráncok tesznek karakteressé, a trapéz miniszoknya, illetve a klasszikus, szűk szabású, dupla gombos kabát.

A “Date Night” az érzéki részletekről szól: ilyenek a geometrikus kivágások a deréknál, a lánc, amely összeköti a pulóverek patentjait, az átlátszó mandzsetták ráncai vagy a miniszoknya szabálytalan, hullámos szegélye. Mindemellett szív alakú nyakkivágásokkal, finom csipkével, romantikus virágmintákkal is találkozhatunk és puha textúrájú kötött anyagok is megjelennek. Amit általában eltakarunk, az most fedetlenül marad. A fehérnemű elemek fontos szerepet játszanak a stylingban és bátran viselik őket felsőruházatként. Egy melltartó szűk topként hordva, vagy egy szatén slipdress, mint estélyi, tökéletesen működik a megfelelő környezetben. A kollekciót hat fehérnemű szett egészíti ki: ez puha és drótos melltartókból, valamint mind sokat-, mind keveset takaró bugyikból áll. Ezek fekete, bordó és krémszínű árnyalatokban kaphatók; utóbbit kontrasztos fekete pöttyök is díszítik. 

Ola Rudnicka a kollekció arca, lengyel modell, aki egy évtizede tört be a divatszakmába. Amellett, hogy rendszeresen járta a világ legszínvonalasabb kifutóit, számtalanszor szerepelt nívós divatmagazinokban is, például a “Vogue”-ban, a “W Magazine”-ban, az “i:D”-ben vagy a “Purple Fashion”-ben. A modellt egy fiatal fotós, Dorota Szulc örökítette meg Valentin-napi hangulatban. A fotózás helyszíne Milánó volt, és a képek egy tökéletes estét idéznek – megörökítik az otthoni, nyugodt készülődést, és az azt követő vacsorát is egy kedvenc étteremben.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!