Lenyűgöző ékszerek Valentin-napra!

-

Megtalálni a tökéletes ajándékot szerettünknek, az egyik legnagyobb öröm, nemcsak az ajándékozottnak, de az ajándékozónak is, különösen, ha ez a személy a szerelmünk, az alkalom pedig az év – hivatalosan – legromantikusabb napja. 

A REKAVAGO by Anna Zeibig Jewelry női ékszerkollekció abban kínál kifinomult, ugyanakkor hatékony segítséget elsősorban a férfiaknak, hogy február 14-e – a piros szivecskék ünnepén túl – valóban az év egyik legjobb lehetősége legyen számukra érzelmeik kifejezésére.

A nemesfémből készült ékszerkollekció bármelyik darabja felér egy szerelmi vallomással – örökérvényű, finom eleganciát közvetítenek, amelyben benne van a törődés, a kényeztetés és a „legtökéletesebbet a legtökéletesebbnek” elismerése.

A fülbevalók és nyakláncok, melyek  szettben vagy önmagukban is ragyogóan megállják a helyüket, ezüstből, aranyból, valamint fehér- vagy rosé aranyból készültek, és a REKAVAGO márka ikonikus formája, az Alia masni inspirációjából születtek. A masni ezúttal több, mint divatelem: új szimbólummal gazdagítja az ünnepet, a végtelen szerelem jelképe.

A REKAVAGO by Anna Zeibig Jewelry ékszerek gyémánt díszítéssel is rendelhetőek, így extra ragyogást visznek a Valentin-napba.

 

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!