spot_imgspot_img
spot_img

Advent expresszel a bécsi karácsonyi vásárba

-

Article Top Ad (AdSense)

Gyerekkorom emlékeit idézi a téli vonatozás, mikor először mentem a szüleimmel külföldre adventi vásárba. A MÁV idén különleges adventi járatokat indít az osztrák fővárosba.

A menetrend szerint különjáratok kifejezetten az ünnepi időszakban megnövekedett utasforgalom miatt indulnak. A Bécsbe induló vonatokkal könnyebben és gyorsabban juthatunk el az ottani adventi vásárokba ajándékokért.

Fotó: iStockphoto

Adventi zakatolás

Bécsbe december 10-én és 17-én indulnak vonatok a Keleti pályaudvarról reggel 8 órakor. A vonat Kelenföldön, Tatabányán, Győrben, Mosonmagyaróváron és Hegyeshalmon is megáll, mielőtt átlépi az osztrák határt. A különjárat szerelvényén csak első osztály található, melyre a teljes árú jegy 17 eurótól kezdődik, de a gyerekek már 5 euróért utazhatnak rajta.

Fotó: iStockphoto

A vonaton étkező kocsi is található, melyben az utasok megkóstolhatják a karácsonyi menü ajánlatot és forralt bor is kapható. Az Advent Eurocity este 18:04 perckor indul vissza a bécsi főpályaudvarról Budapestre.

Európa legjobbjai között a debreceni adventi vásár

 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!