Adománygyűjtő pontot nyit a Vígszínház a Ditrói Mór utcában

-

A Vígszínház a Nyugati pályaudvaron humanitárius tevékenységet végző Magyar Református Szeretetszolgálattal együttműködve adománygyűjtő pontot nyitott a színház mellett, a Ditrói Mór utca 3. szám alatt lévő külső helyiségében. A hétköznapokon 15 és 19 óra között nyitva lévő gyűjtőpontra kisméretű higiéniás termékeket, tisztítószereket, tartós élelmiszereket, vitaminokat és takarókat várnak. 

A Vígszínház szolidaritását fejezi ki a háborús helyzet miatt bajban lévő embertársaink iránt. A színház Ditrói Mór utca 3. szám alatt lévő külső adománygyűjtő pontjának célja, hogy segítse és tehermentesítse a Vígszínház vonzáskörzetében, a Nyugati pályaudvaron működő segélyszervezetek munkáját. A hétköznapokon 15 és 19 óra között nyitva lévő átvevőpontra kizárólag kisméretű, higiéniás termékeket (tusfürdő, sampon, fogkefe, fogkrém, babaápoló szerek, kézfertőtlenítő), tisztítószereket, tartós élelmiszereket (konzervek, sós és édes készítmények, csecsemők és kisgyermekek által azonnal fogyasztható termékek, instant ételek), vitaminokat és takarókat várnak. A gyűjtőpont az ünnepi hétvége miatt március 9. és 11., valamint március 16. és 18. között lesz nyitva. Az adományokat csak a megjelölt időszakban és helyszínen tudják fogadni.

Emellett a Vígszínház, Csehov Sirály című színművének március 10-i előadásából származó teljes jegybevételét a Magyar Ökumenikus segélyszervezet számára ajánlott fel, hogy segítséget tudjanak nyújtani a krízishelyzetben lévők számára és a rászorulóknak. 

Előre is köszönjük mindenkinek a segítséget és az együttműködést!

Anton Pavlovics Csehov: Sirály

http://vigszinhaz.hu/program.php?mid=05yrGF5a1Qfr58VhKER4xn&eventid=713564 

 

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!