Rallyversenyt rendeznek március végén Karlovac megyében

-

A Quattro River Rally szinte ugyanazon az útvonalon halad át, mint a négy héttel később megrendezésre kerülő világhírű horvátországi rally. 

Március utolsó hétvégéjén rendezik az első Quattro River Rallyt (QRR), s ezzel egy időben a Nemzetközi  Zóna Bajnokságot és a Horvát Rally Bajnokságot. A QRR igazi látványosság lesz az adrenalin  szerelmeseinek éppúgy, mint a pilótáknak, akiknek most nyílik először lehetőségük arra, hogy  átautózzanak Karlovac megye gyönyörű tájain. A rally hivatalos rajtja március 25-én, pénteken lesz. 

Ugyanezen a napon kezdi meg működését a szervizpark és a személyzeti fogadás. A technikai  gépátvétel a karlovaci Korana Sport- és Szabadidőközpontban (SRC Korana) történik. Egy nappal  később, március 26-án, szombaton a szurkolók és a látogatók Karlovac városában, a promenád  közelében, a gyalogos övezetben lehetnek tanúi az ünnepélyes rajtnak és a célba érésnek, amelyre 15  órakor kerül sor. Két órával később, délután 5-kor kerül sor a szuperspeciális szakaszra Karlovac város  utcáin („Korana Super Special Stage˝). 

A Quattro River Rally fő eseményét március 27-én, vasárnap rendezik. A második szakasz („Kupa Super  Special Stage˝) reggel 9 órakor indul Ozalj tágabb körzetében. A verseny útvonala a két gyönyörű folyó,  a Dobra és a Mrežnica közelében vezet. A program egész nap folytatódik, majd 17 órakor ünnepélyes  befejezéssel zárul Karlovac belvárosában. 

Az összesen négy szuperspeciális szakasz és a 90 kilométernyi lenyűgöző útvonal minden bizonnyal  felkelti majd a nézők figyelmét. A résztvevők Karlovac szűk utcáin fognak autózni, ahonnan csodálatos  kilátás nyílik a Mrežnica folyóra, az Ozalj régió festői dombjaira. A nézők bizonyára élvezettel követik  majd a járművek maximális teljesítményének tesztelését is a Novigrad na Dobri-ban lévő hídon. 

Horvátországból és a környező országokból is nagyszámú motorsport-rajongó érdeklődik már az  esemény iránt. A QRR vélhetően minden pilótának nagy örömet fog okozni, akinek lehetősége lesz  kipróbálni négykerekű szépségeit Karlovac megye útjain. A gyorsasági szakaszok a Karlovac régión  áthaladó négy lenyűgöző folyóról kapták a nevüket, úgy mint Mrežnica, Korana, Kupa és Dobra, melyek  szépségeiben a nézők a felpörgő autók hangjainak „társaságában” gyönyörködhetnek majd.  

A fentiek tudatában a csúcsélmény garantált!

Felhívjuk a figyelmet, hogy a versenyek mindkét napon teljesen ingyenesek minden néző számára. A  teljes körű élmény érdekében néhány zárt szurkolói zónát is kialakítanak, vendéglátói  szolgáltatásokkal. 

A sport- és a természet szerelmesei a www.quattroriverrally.com oldalon juthatnak további  információkat.  

Éljen át Ön is egy csodálatos hétvégét a Quattro River Rallyn Karlovacban! 

Ezt az eseményt az Auto Klub INA delta Zagreb szervezi a Karlovac Megyei Regionális Idegenforgalmi  Közösség, a Négy Folyó Idegenforgalmi Közösség, a Kupa Idegenforgalmi Közösség, Karlovac város és  más kiemelt szponzorok támogatásával.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!