spot_imgspot_img
spot_img

A Velencei Filmfesztivál sztárvendége a vadonatúj Lexus RX lesz

-

Article Top Ad (AdSense)

A Lexus immáron hagyományosan a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál – La Biennale di Venezia – hivatalos mobilitási partnere, idén immár hatodik egymást követő évben támogatja az európai filmvilág egyik legrangosabb eseményét az elmúlt években‚ egyszerű környezetbarát luxusautómárkából‘ valódi prémium életmódmárkává avanzsáló, és a filmek területén rendkívül aktív japán autógyártó. A márka egyik legfontosabb idei újdonsága, a vadonatúj Lexus RX prémium SUV főszerepet kap majd a fesztivál vörös szőnyeges eseményein, amely várhatóan idén is világhírű színészek, hírességek és alkotók sorát vonzza majd a Lido di Veneziába 2022. augusztus 31. és szeptember 10. között.

 

A Lexus a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál – La Biennale di Venezia – hivatalos mobilitási partnereiként megerősíti szoros kapcsolatát a mozi és a művészetek világával. Ez már a hatodik év, hogy a márka az egyik legrangosabb globális filmes esemény vezető támogatójaként van jelen, és ezúttal az új nagy prémium SUV, az RX lesz a sztárvendég. A Lexus és az RX kiemelt szerepet kap a vörös szőnyeges eseményeken a Lido di Veneziában, augusztus 31. és szeptember 10. között. Ez az alkalom egyben az új RX olaszországi premierjeként is szolgál, és a látogatók egy olyan járművet ismerhetnek meg, amely tökéletesen kifejezi a kézműves kivitelezés, a technológia és az innováció magas fokát, amely közös a Lexusban és a világ leghíresebb filmeseiben.

Az idén év végén bevezetésre kerülő vadonatúj RX technológiai áttörést jelent majd a Lexus első teljesítményközpontú hibridjével, a turbófeltöltős RX 500h-val, amely DIRECT4 összkerékhajtási rendszerrel is fel van szerelve. Ez az új hajtáslánc az első plug-in hibrid elektromos RX, az RX 450h+ és az új RX 350h prémium öntöltő hibrid modellekkel közösen alkotja a típus teljes kínálatát.

„Izgatottak és büszkék vagyunk, hogy visszatérhetünk Velencébe, és abban a megtiszteltetésben részesülünk, hogy bemutathatjuk azokat az értékeket, amelyek megkülönböztetik márkánkat.” –avat be Maurizio Perinetti, a Lexus olaszországi igazgatója. „Ezzel egy rangos és nagy horderejű esemény ad majd otthont a vadonatúj RX premierjének, amely az egyik legikonikusabb modellünk. Reméljük, hogy a fesztivál és közönsége felismeri és értékeli majd azokat a formákat, minőséget, technológiát és környezetkímélő megoldásokat, amelyeket középpontba helyeztünk az új RX és az újabb Lexus Amazing Experience élmény megalkotásának folyamatában.”

A fesztivál hivatalos mobilitási partnereként a vadonatúj Lexus RX a fesztivál VIP-vendégeit, hírességeit és munkatársait szállítja majd a vörös szőnyeges események alkalmával, de segítségére lesznek a Lexus Electrified sorozat más modelljei is, köztük a teljesen elektromos UX 300e crossover. Az esemény fényének megfelelően a Lexus flottája az LC Convertible modellt is magában foglalja majd, amely a Lexus egyik többszörösen díjnyertes zászlóshajója.

A Honda leleplezte a vadonatúj Civic Type R-t

Így nem lesz baktériumtelep az autód kormánya

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!