spot_imgspot_img
spot_img

A THOMAS SABO a szerelmet ünnepli

-

Article Top Ad (AdSense)

A  „Hallgass a szívedre!” kifejezést legszebben szimbólumokkal fejezhetjük ki, ezért a THOMAS SABO idén Valentin-nap alkalmából egy egész kollekciót mutat be, mely a szív témája köré fonódik. A Charming Hearts kollekció ékszerei szabadon kombinálhatók egymással, így hangsúlyozva a szív alakú ékszerekben megtestesülő üzenetet.

Az új Charming Hearts kollekcióban a diszkrét szívek sokféle formában jelennek meg: gyűrűkben csiszolt kövekként, karika fülbevalókon medálként és szívalakban formázott fülbevalóként, emellett pedig nyakláncok és karláncok elemeiként. A nemesfém minimalista megjelenésben, 925-ös Sterling ezüstben vagy romantikus megjelenésben, 18 karátos rózsaarany bevonattal ragyog. Sok ékszert fehér cirkónia kövek díszítenek.

Mivel a szerelmet nem csak Valentin-napon kell ünnepelni, a THOMAS SABO kiváló minőségű Charming Hearts darabjai az év többi napján is jól mutatnak.

 

A THOMAS SABO Charming Hearts kollekciója világszerte elérhető 2022. január 17-e óta a márka összes üzletében, a www.thomassabo.com webáruházban, valamint a kiválasztott ékszer- és kiskereskedelmi partnereknél. Január 18. és február 14. között az ékszermárka a kollekciót az idei Charming Love kampányban mutatja be.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!